Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Μεσσηνία: Αφρικανοί χορευτές έστειλαν στο νοσοκομείο «νύφη», «μάνα» και «κουμπάρα» σε bachelor πάρτι με αποτέλεσμα και ο γάμος να σχολάσει.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο κακός χαμός έγινε σε bachelor party στη Μεσσηνία αφού πέραν του ότι ο γάμος «σχόλασε», αλλά νύφη, η μητέρα της και η κουμπάρα έφτασαν στα επείγοντα του νοσοκομείου μετά το πάρτι με Αφρικανούς χορευτές.

Όλα έγιναν όταν η  κουμπάρα και η μητέρα της νύφης ήθελαν να χαρίσουν ένα απίστευτο πάρτι στην νύφη λίγο πριν τον γάμο και έτσι διοργάνωσαν μια ιδιαίτερη βραδιά έχοντας καλέσει μάλιστα και Αφρικανούς χορευτές.

«Φαίνεται όμως ότι τα προσόντα των χορευτών ήταν τόσο μεγάλα και σε συνδυασμό με το ποτό που έρρεε άφθονο, δημιούργησε μια χαοτική κατάσταση» λέει σύμφωνα με το in.gr , μέσο της Μεσσηνίας. Και προσθέτει πιπεράτες λεπτομέρειες: « η κουμπάρα ξεκίνησε το γλέντι με έναν απο τους χορευτές που της είχε γυαλίσει απο την αρχή της βραδιάς. Κάπου εκεί μπλέχτηκε και η μητέρα της νύφης η οποία μάλιστα φαίνεται ότι είχε πολύ καιρό να δει ανάλογο θέαμα. Η νύφη όπως μαρτυρούν όσοι ήταν παρόντες δεν ήθελε και πολλά, αφού είχε κατεβάσει και εκείνη με την σειρά της πολλά ποτά, αλλά φαίνεται ότι ήθελε να δοκιμάσει και κόλπα που δεν είχε ξανακάνει στην ζωή της γι’ αυτό πήρε δύο χορευτές για να της τα δείξουν».

Στα επείγοντα οι τρεις γυναίκες

Το πρόβλημα όμως και για τις τρεις γυναίκες ήταν ότι η εμπειρία με τους Αφρικανούς ανάγκασε τις κυρίες να μεταφερθούν στα επείγοντα του νοσοκομείου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας μάλιστα να συγκαλύψουν το γεγονός!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί του νοσοκομείου όταν είδαν μπροστά τους τις τρεις γυναίκες σε αυτή την κατάσταση!

Λογάριαζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, που στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μια απο τις ξαδέλφες του γαμπρού η οποία πήγε και τα κάρφωσε όλα για την νύχτα του Bachelor με αποτέλεσμα και ο γάμος να σχολάσει.

Φυσικά γάμος δεν έγινε και δεν υπάρχει καμία επαφή των δύο οικογενειών, αφού εκτός απο το μελλόνυμφο ζευγάρι που χώρισε τώρα χωρίζει και η μητέρα της νύφης, αφού και ο πατέρας την έχει πετάξει έξω απο το σπίτι!

 eleftherostypos.gr 

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου