Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Χειροπέδες σε δυο 28χρονους στην Ερμού που καταδίωξαν και θώπευσαν κορίτσια, Τις έσωσαν οι άνδρες της ομάδας Δράσης!

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τις έσωσαν οι άνδρες της ομάδας Δράσης!

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν, χθες το βράδυ, δυο ανήλικα κορίτσια, στην Ερμού, όταν ξαφνικά ήρθαν αντιμέτωπες με δυο νεαρούς άνδρες, οι οποίοι άρχισαν να τις παρενοχλούν σεξουαλικά!

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το άγριο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ της Τρίτης, όταν οι δυο άνδρες, ηλικίας 28 ετών, πλησίασαν τα κορίτσια και προσπάθησαν να τα αποπλανήσουν.

Οι ανήλικες άρχισαν να περπατούν γρήγορα, προσπαθώντας να τους αποφύγουν, όμως, οι νεαροί άρχισαν να τις καταδιώκουν και να γίνονται επιθετικοί. Τελικά κατάφεραν να τις προλάβουν και να τις θωπεύσουν σε διάφορα σημεία τους σώματός τους. 

Τα κορίτσια ηλικίας 13 και 14 ετών αντιστάθηκαν και γλίτωσαν από τα χειρότερα χάρη στην άμεση παρέμβαση ειδικών φρουρών της ομάδας Δράσης που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν τα δύο κορίτσια να κινούνται γρήγορα και κατά πόδας να τα ακολουθούν οι δράστες. Χωρίς δεύτερη σκέψη οι άνδρες της ομάδας Δράσης επενέβησαν και αφού άκουσαν τι τους είπαν τα κορίτσια, στη συνέχεια πέρασαν χειροπέδες στους 28χρονους και τους οδήγησαν σε αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου