Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Δημοσκόπηση-σοκ για τον Ερντογάν: Για πρώτη φορά το κόμμα του δεν είναι πρώτο Είναι να μη χάσει τα λόγια του μετά…

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Είναι να μη χάσει τα λόγια του μετά…

Η δημοσκόπηση της εταιρείας Eurasia Research προκάλεσε πανικό στις τάξεις του κυβερνών κόμματος ΑΚΡ του Ταγίπ Ερντογάν, μιας και για πρώτη φορά εμφανίζεται το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) να προηγείται, συγκεντρώνοντας 30,4%, έναντι 27,6% του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης!

Στη δημοσκόπηση που διεξήχθη μεταξύ 27/11-3/12 συμμετείχαν 1.260 άτομα, με το 71% να απαντά ότι υπάρχει οικονομική κρίση στην Τουρκία και το 72,1% να θεωρεί πως η σημερινή Κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση στην κρίση.

Σε ερώτηση για το αν ο Ταγίπ Ερντογάν διαχειρίζεται καλά ή κακά την οικονομία, το 80,3% απάντησε κακά και μόλις το 12,3%, καλά. Επίσης, στο αν οι συμμετέχοντες θα ψήφιζαν τον Ερντογάν αν ήταν ξανά υποψήφιος για την προεδρία, το 56% απάντησε αρνητικά.

Υπό συνεχή αμφισβήτηση η διαύγεια του σουλτάνου.

Ο Ταγίπ Ερντογάν ξέχασε τι ήθελε να πει αποχαιρετώντας έναν Τούρκο στρατιώτη που έμενε στο Κατάρ, με τον Υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ να πάει κοντά του και να του υπενθυμίζει τι έπρεπε να πει!

Ο Τούρκος Πρόεδρος απευθυνόμενος στην Κοινή Διοίκηση Δυνάμεων Κατάρ-Τουρκίας, ευχήθηκε «καλή τύχη» σε έναν εκ των Τούρκων στρατιωτών που υπηρετεί σε αυτήν και φάνηκε να χρειάζεται τη βοήθεια του Ακάρ για να συνεχίσει τις ευχές του!

(Από το 00:48” και μετά το συγκεκριμένο στιγμιότυπο)

!

Πηγή ➤https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου