Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Ηράκλειο: Στα «πράσα» 8 άτομα που έπαιζαν ζάρια - Κατασχέθηκαν πάνω από 12.500 ευρώ Συνεχίζει η αστυνομία τους «σαρωτικούς» ελέγχους για παράνομο τζόγο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Συνεχίζει η αστυνομία τους «σαρωτικούς» ελέγχους για παράνομο τζόγο - 8 συλλήψεις στο Ηράκλειο Κρήτης την ώρα που έπαιζαν ζάρια

Έφοδο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ηράκλειο Κρήτης έκανε το βράδυ της Τετάρτης (29/12) η Αστυνομία, όπου προχώρησε στη σύλληψη οκτώ ατόμων (7 Έλληνες και 1 αλλοδαπός) για συμμετοχή τους σε παράνομο τζόγο και για παραβίαση των μέτρων του κορονοϊού. Κατασχέθηκαν πάνω από 12.500 ευρώ

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικού σχεδιασμού που αφορά τη διενέργεια στοχευόμενων ελέγχων για την πάταξη του φαινομένου της διεξαγωγής τυχερών και απαγορευμένων παιγνίων κατά την τρέχουσα εορταστική περίοδο και ελέγχου τήρησης των διατάξεων που αφορούν την προστασία της Δημόσιας Υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, χθες (29/12) το βράδυ στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας καθώς και αστυνομικοί από το Τμήμα Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας Κρήτης και την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Έπαιζαν «κύβους - ζάρια»

Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος διαπιστώθηκε ότι ένας Έλληνας, ως προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, είχε επιτρέψει σε επτά άτομα και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τη συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «κύβοι-ζάρια», τα οποία και συνελήφθησαν.

Κατασχέθηκε χρηματικό ποσό άνω των 12.500 ευρώ

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 12.875 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου και δύο ζεύγη ζάρια.

Ακόμα, βεβαιώθηκαν παραβάσεις για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη και μετάδοση ασθενειών και του αντικαπνιστικού νόμου.

Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ιδιοκτήτριας.

Κατασχεθέν χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία σε έφοδο σε παράνομο «μίνι καζίνο» στην Ηλεία, συνέλαβε συνολικά 9 άτομα.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου