Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου με πυροβολισμό στο Μενίδι Στο Ι.Χ. επέβαιναν τρεις Ρομά, & έχουν συλληφθεί

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ένα δεύτερο λευκό βαν προσπάθησε να αποσυντονίσει τους αστυνομικούς που καταδίωκαν το Ι.Χ.

Επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (3/12) στο Μενίδι, με πυροβολισμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, που επέβαιναν σε περιπολικό λόγω της βροχής, θέλησαν να ελέγξουν τους επιβαίνοντες σε Ι.Χ. αυτοκίνητο Toyota Yaris, στην οδό Ανεξαρτησίας, στο Μενίδι.

Όταν όμως ένας εκ των αστυνομικών βγήκε από το περιπολικό και ζήτησε από τους επιβαίνοντες να του δώσουν τα στοιχεία τους, τότε ο οδηγός του ΙΧ έκανε όπισθεν και επιχείρησε να τον εμβολίσει. Ο αστυνομικός τότε πυροβόλησε στον αέρα, με κατεύθυνση προς το ρέμα.

Λευκό βαν επιχείρησε να αποσυντονίσει το περιπολικό

Στο σημείο αυτό ξεκίνησε η καταδίωξη του αυτοκινήτου. Στη διαδρομή το περιπολικό βρέθηκε αντιμέτωπο με ένα λευκό βαν, το οποίο επιχείρησε να κλείσει το δρόμο του οχήματος της ΕΛ.ΑΣ., πραγματοποιώντας ελιγμούς και να αποσυντονίσει τον οδηγό.

Τελικά, στην οδό  στο Καματερό και έπειτα από συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων, οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και τα δύο οχήματα. Στο Ι.Χ. επέβαιναν τρεις ενήλικες Ρομά, ενώ στο βαν ένα ζευγάρι, γονείς ενός εκ των επιβαινόντων του Yaris.

Και οι πέντε έχουν συλληφθεί και έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ.

Πηγή ➤    https://www.lawandorder.


1 σχόλιο:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ.ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΕ ΕΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΔΕΙΑ ΚΤΕΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΟΚ.55 ΕΤΩΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕ 2000Ε ΣΕ ΜΕΝΑ 2000Ε ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ -ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΙΔΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ -ΜΕ 8 ΡΟΜΑ ΕΠΑΝΩ ΜΗΧΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΡΙΚΑΒΑΛΟ...ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ .ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή