Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Απολύεται ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ στην Αττική είχε συλληφθεί στο πλαίσιο αυτοφώρου

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
O καθηγητής είχε συλληφθεί στο πλαίσιο αυτοφώρου -  Σε βίντεο ντοκουμέντο ο καθηγητής χτυπά στο πρόσωπο τη μαθήτρια, της τραβά τα μαλλιά και τη ρίχνει στο έδαφος


Απολύεται ο εκπαιδευτικός που χτύπησε μαθήτρια , μετά την υπογραφή της καταγγελίας της σύμβασής του, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας. Η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας ζήτησε την άμεση εκκίνηση της νόμιμης διαδικασίας, ώστε να αποδοθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις. Ετσι, συνήλθε άμεσα , την αμέσως επόμενη ημέρα , το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) , το οποίο εισηγήθηκε την καταγγελία σύμβασης του εκπαιδευτικού για ανάρμοστη συμπεριφορά . Η εισήγηση έγινε δεκτή από το υπουργείο , υπογράφεται η καταγγελία της σύμβασή του και απολύεται.

Σημειώνεται ότι αδιανόητες εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν μέσα σε τάξη ΕΠΑΛ της Αττικής, με καθηγητή να παραδίδει αντί για μαθήματα παιδείας, μαθήματα βίας. Φτάνει στο σημείο να χτυπήσει μαθήτρια μέσα στην τάξη, χρησιμοποιώντας το ξύλο ως... μέσο συνετισμού.


 

Ο καθηγητής χτυπά στο πρόσωπο τη μαθήτρια, της τραβά τα μαλλιά και τη ρίχνει στο έδαφος. Απόλυτη αναστάτωση επικρατεί στην αίθουσα, με τους συμμαθητές της κοπέλας να σπεύδουν να την υπερασπιστούν, με επίθεση κατά του καθηγητή.

Μετά το περιστατικό, οργισμένοι από την απαράδεκτη κίνηση του καθηγητή, μαθητές αναποδογύρισαν και έσπασαν το αυτοκίνητο του.

O καθηγητής είχε συλληφθεί στο πλαίσιο αυτοφώρου.

 Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου