Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Σοβαρά επεισόδια στην πορεία των αντιεξουσιαστών με πετροπόλεμο και χημικά Λαμπάδιασε διαδηλωτής 20 προσαγωγές (βίντεο)

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Οι συγκεντρωμένοι αντιεξουσιαστές στην Θεσσαλονίκη πέταξαν πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χημικά

Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά από την συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στην Καμάρα για την υπεράσπιση της κατάληψης Στέκι στο Βιολογικό.

Όπως σημειώνει το thesstoday.gr, οι  συγκεντρωμένοι πέταξαν πέτρες και μολότοφ στις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο, οι οποίες απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών. Σημειώνεται πως η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από νωρίς και το κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν «αστακός» από διμοιρίες των ΜΑΤ.

Λαμπάδιασε διαδηλωτής

Τρόμο προκαλεί η εικόνα από τα επεισόδια που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, με έναν διαδηλωτή του αντιεξουσιαστικού χώρου, του οποίου τα ρούχα πήραν φωτιά την ώρα που πήγε να πετάξει αντικείμενο προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ο διαδηλωτής με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του την ώρα που έτρεχε προς τα ΜΑΤ γλίστρησε και έπεσε στην άσφαλτο όπου έκαιγε φωτιά. Άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας του.

Θεσσαλονίκη: Σε προσαγωγές τουλάχιστον 20 αντιεξουσιαστών, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, ομάδα ατόμων που συμμετείχαν στην πορεία, αφού εκτόξευσε βόμβες μολότοφ και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις στο ύψος της Καμάρας, κινήθηκε προς τα Λαδάδικα.

Εκεί, οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές τουλάχιστον 15 ατόμων, ενώ νωρίτερα και προτού ξεσπάσουν τα επεισόδια, σημειώθηκαν άλλες 5 προσαγωγές.

Ο αριθμός δεν αποκλείεται να αυξηθεί, καθώς και ορισμένες από τις προσαγωγές να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου