Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Προφυλακίστηκε ο νταής Αιγύπτιος που απήγαγε και ξυλο κόπησε τη σύντροφό του βίντεο από τον ξυλοδ,,,,,,,

   
https://www.police-voice.com/



Police-Voice blog ➤

Προφυλακίστηκε ο Αιγύπτιος που απήγαγε και στη συνέχεια ξυλοκόπησε άγρια την 30χρονη πρώην σύνστροφό του. Στο μεταξύ, μια παλαιότερη υπόθεση κακοποίησης με θύμα μια άλλη κοπέλα φέρνει στο «φως» η κατάθεση της 30χρονης από την Βουλγαρία, η οποία το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ομηρίας από τον Αιγύπτιο, πρώην σύντροφό της.

Στην κατάθεσή της, η 30χρονη ομολογεί πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 34χρονος την χτυπούσε ενώ αποκαλύπτει πως έχει υπάρξει και δεύτερο θύμα του.

Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια, μετά από ένα καβγά που είχε το ζευγάρι, ο Αιγύπτιος της εκμυστηρεύθηκε ότι μια πρώην κοπέλα του τον έχει κατηγορήσει για ξυλοδαρμό. Μάλιστα, δεν αρνήθηκε ότι χτύπησε τη συγκεκριμένη κοπέλα θέλοντας έτσι να δείξει στην 30χρονη πως δεν θα διστάσει να το ξανακάνει.

Ωστόσο, αν και η ίδια δεχόταν συχνά τη βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της δεν είχε σκεφτεί να τον καταγγείλει καθώς φοβόταν την αντίδρασή του. Όπως λέει, όμως, το μεσημέρι του Σαββάτου ο 34χρονος ήταν εκτός ελέγχου.

«Φοβάμαι ότι θα ξανάρθει. Θα έρθει, είμαι 100% σίγουρη ότι θα έρθει να με ξαναβρεί. Με πήρε από την τρέλα του την Πρωτοχρονιά, ήθελε να με σκοτώσει», είπε για τον Αιγύπτιο η 30χρονη πρώην σύντροφός του κατά την έξοδό της από την Ευελπίδων.

 Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου