Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

: Οι αστυνομικοί Έπεσαν στη μάχη του απεγκλωβισμού – Άνδρες της ΟΠΚΕ κουβάλησαν κοριτσάκι που έπρεπε να χειρουργηθεί [βίντεο]

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Η οικογένεια είχε εγκλωβιστεί την περιφερειακή Υμηττού…

Άνδρες της ΟΠΚΕ κουβάλησαν στην πλάτη τους ένα κοριτσάκι που εγκλωβίστηκε στα χιόνια που έφερε η κακοκαιρία Ελπίδα και έπρεπε να πάει σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί. Η οικογένεια της μικρής είχε εγκλωβιστεί στην Περιφερειακή Υμηττού και ο πατέρας της είχε ενημερώσει ότι βρίσκονται για ώρες στο χιόνι και το κοριτσάκι έπρεπε το πρωί να πάει σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί.

Κινούνται πεζοί για αρκετά χιλιόμετρα με κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς η προσέγγιση με όχημα ήταν αδύνατη. Οι αστυνομικοί τους εντοπίζουν και χωρίς δεύτερη σκέψη μεταφέρουν το κορίτσι στην πλάτη τους μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, απ’ όπου μαζί με τον πατέρα της παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους.

Παράλληλα, η ίδια ομάδα Ο.Π.Κ.Ε., μέσω οδηγιών προσανατολισμού εντόπισε και στρατιωτικό ιατρό, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας, είχε έντονη δυσφορία και έχριζε άμεσης φροντίδας. Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κίνησής της, η ομάδα παρείχε τα προσωπικά της εφόδια σε νερό και φαγητό σε πολίτες που τα είχαν ανάγκη.

 eleftherostypos.gr 

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου