Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Ζωγράφου: ληστής έβαλε μαχαίρι στο λαιμό φοιτητή στην Πολυτεχνειούπολη- Το θύμα παρακαλούσε να μην του

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «L&O» αδίστακτος ληστής έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό σε 25χρονο φοιτητή στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου για να του πάρει τα χρήματα και το κινητό

Με το μαχαίρι κολλημένο στο λαιμό, ο ένοπλος ληστής απειλούσε τον φοιτητή στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, ότι θα τον σφάξει, αν δεν του έδινε χρήματα και κινητό τηλέφωνο.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες του «LowandOrder» είχε στήσει ενέδρα στο θύμα του, στην έξοδο της Πύλης Ζωγράφου. Στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης, ο 25χρονος φοιτητής, ενώ περπατούσε εντός της Πολυτεχνειούπολης, κοντά στο κτίριο Πολιτικών Μηχανικών, δέχτηκε την επίθεση. Ο δράστης τον ακινητοποίησε, του έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό και τον ανάγκασε να γονατίσει στο έδαφος.

Τον απείλησε ότι θα τον σφάξει αν δεν του δώσει και το κινητό

Σε έξαλλη κατάσταση ο ληστής του ζήτησε τα χρήματα. Ο νεαρός φοβήθηκε και του έδωσε 20 ευρώ, που είχε στην τσέπη του. Ο κακοποιός δεν έμεινε ικανοποιημένος και τον απείλησε πως θα το σφάξει αν δεν του δώσει το κινητό του τηλέφωνο.

Τη στιγμή που τον απειλούσε, πέρασε σε μικρή απόσταση όχημα της εταιρείας σεκιούριτι του Πανεπιστημίου, αλλά οι υπάλληλοι δεν αντιλήφθηκαν την ληστεία. Όταν το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε, ο κλέφτης απείλησε και πάλι το θύμα, το οποίο αναγκάστηκε να του δώσει το τηλέφωνό του.

Η διαπραγμάτευση

Όμως παρακάλεσε τον ληστή να μην του το αφαιρέσει γιατί είχε αποθηκευμένες χρήσιμες πληροφορίες και φωτογραφίες, και μάλιστα του πρότεινε να πάνε σε κοντινό ΑΤΜ, και να του δώσει 50 ευρώ! Ο κακοποιός δέχτηκε την προσφορά, έβαλε το μαχαίρι στη τσέπη, αλλά τον απείλησε και πάλι πως θα τον σφάξει αν ζητήσει βοήθεια.

Πήρε τα 50 ευρώ και εξαφανίστηκε

Βγήκαν από την Πολυτεχνειούπολη, πήγαν σε ΑΤΜ στη Λεωφόρο Παπάγου, έβγαλε ο 25χρονος 50 ευρώ και τα έδωσε στον ληστή, ο οποίος πήρε τα χρήματα και επέστρεψε το κινητό. Ο δράστης έφυγε τρέχοντας, ενώ ο φοιτητής ενημέρωσε την αστυνομία. Ο δράστης όπως είπε στους αστυνομικούς, ήταν μελαμψός, φορούσε κουκούλα, μαύρα ρούχα, και είχε ύψος 1,70, και ήταν αδύνατος.

Η Ασφάλεια Ζωγράφου έρευνα την άγρια ληστεία.

Πηγή ➤  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου