Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Ακρίβεια: Έπαθε ........ όταν είδε τον λογαριασμό ρεύματος – Πρέπει να πληρώσει 2.500 ευρώ για ένα σπίτι 70 τμ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ακρίβεια-ΔΕΗ: Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ένας 47χρονος από τη στιγμή που είδε τον λογαριασμό του ρεύματος. Όπως αναφέρει ο ίδιος στην εκπομπή «LIVE NEWS», ο λογαριασμός της ΔΕΗ δεν είναι απλά δυσβάσταχτος. Αν του κόψουν το ρεύμα κινδυνεύει η επιβίωσή του.

Τα προβλήματα υγείας που έχει ο ίδιος και η γυναίκα του είναι τεράστια. Η σύζυγος, με λευχαιμία και απόπειρες αυτοκτονίας, νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική.

Τα έσοδα από την άλλη ελάχιστα, αφού ο πρώην οδηγός φορτηγού έχει ανεύρυσμα και πλέον ζει από τα επιδόματα.

Ο ίδιος κρατάει με αγωνία αυτό το μηχάνημα που του παρέχει οξυγόνο και είναι απαραίτητο για να συνεχίζει να έχει μία κανονικότητα στην καθημερινότητά του, μία καθημερινότητα αδιανόητα δύσκολη.

Όπως θα πει ο λογαριασμός των 2.500 για ένα σπίτι 70 τμ ξεπερνάει κάθε δυνατότητα αποπληρωμής, παρότι ήδη βρίσκεται σε διακανονισμό.

Ακρίβεια: Μία σύνταξη για λογαριασμούς

Η περίπτωση του κυρίου Γιώργου δεν είναι η μόνη. Την ίδια απόγνωση ζει η κυρία Δήμητρα, που βλέπει τη σύνταξη της να εξανεμίζεται στους λογαριασμόυς και το σπίτι της να μετατρέπεται σε ψυγείο.

Η κυρία Δήμητρα παίρνει σύνταξη μόλις 400 ευρώ. Αυτό σημαίνει πως μόνο έναν λογαριασμό μπορεί να πληρώσει και από εκεί και πέρα μένουν 43 ευρω για να επιβιωσει και να πληρωσει τα υπόλοιπα χρέη της.

Η ίδια νιώθει πως την κοροίδεψαν και αυτό γιατι πίστεψε πως το φυσικό αέριο θα της έκανε πιο φτηνή τη θέρμανσή της.

Για την κυρία Δήμητρα μέσα σ’ ένα χρόνο η καθημερινοτητα της ακρίβυνε κατά 307 ευρώ, σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο, όπως φαίνεται από τα μπλοκάκια που κρατάει με τα πάγια έξοδά της.

Τι κόβει; Ακόμα και το φαγητό θα πει.

Η καθημερινότητά της δεν διαφέρει από αυτή χιλιάδων άλλων συνταξιούχων που νιώθουν πως είναι μόνοι απέναντι στη λαίλαπα της ακρίβειας.

Πηγή ➤ eleftherostypos.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου