Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

«Αν θέλετε αέριο, βρείτε ρούβλια» – Απειλεί ανοιχτά την ΕΕ ο πρόεδρος της Ρωσικής Βουλής η ίδια απαίτηση και για τις εξαγωγές πετρελαίου, σιτηρών, μετάλλων, λιπασμάτων,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Aναμένεται η ίδια απαίτηση και για τις εξαγωγές πετρελαίου, σιτηρών, μετάλλων, λιπασμάτων, άνθρακα και ξυλείας

Προειδοποίηση στην ΕΕ απηύθυνε σήμερα ο Πρόεδρος της ρωσικής Δούμας Βιάτσεσλαβ Βολόντιν, ότι αν το μπλοκ θέλει να εισάγει φυσικό αέριο από τη Ρωσία, θα πρέπει να πληρώνει σε ρούβλια, όπως ζήτησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Βολόντιν πρόσθεσε ότι το ίδιο ενδέχεται να ισχύσει και για τις εξαγωγές πετρελαίουσιτηρώνμετάλλωνλιπασμάτωνάνθρακα και ξυλείας.

«Αν θέλετε αέριο, βρείτε ρούβλια», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Βολόντιν και πρόσθεσε: «Επιπλέον θα ήταν σωστό, όπου αυτό ωφελεί τη χώρα μας, να επεκτείνουμε τον κατάλογο των προϊόντων που τιμολογούνται σε ρούβλια προκειμένου να περιλαμβάνει: τα λιπάσματα, τα σιτηρά, το πετρέλαιο, το ηλιέλαιο, τον άνθρακα, τα μέταλλα, την ξυλεία κτλ».

Οι υπουργοί Ενέργειας της G7 έχουν απορρίψει το ρωσικό αίτημα, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε χθες στον Βλαντιμίρ Πούτιν ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο.

Πηγή ➤https://www.newsbreak.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου