Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Χτύπησαν ηλικιωμένη για να της πάρουν 5 ευρώ Συνελήφθησαν, τέσσερα άτομα για ληστεία σε βάρος μας 89χρονης γυναίκας.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Συνελήφθησαν, στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, στην περιοχή Σωρός, με κατεύθυνση προς Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, τέσσερα άτομα, από τα οποία τρεις Έλληνες, δύο άνδρες και μια γυναίκα (ανήλικη), καθώς και ένας αλλοδαπός, για ληστεία σε βάρος μας 89χρονης γυναίκας.

Πρόκειται για έναν 20χρονο Αλβανό και έναν 19χρονο, οι οποίοι στις 10 χθες το βράδυ μπήκαν από ξεκλείδωτο παράθυρο στο εσωτερικό του σπιτιού της 89χρονης και αφού την ακινητοποίησαν, ασκώντας σωματική βία, αφαίρεσαν από κομοδίνο του υπνοδωματίου της το χρηματικό ποσό των 5 €.
Ακολούθως, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου τους ανέμεναν οι συνεργοί τους, ένας 19χρονος και μια 17χρονη και διέφυγαν.
Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του οχήματος και τη σύλληψη των δραστών στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα ενώ επέστρεφαν προς Βόλο
Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό των 5 € βρέθηκε και κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον, κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της ληστείας.

Οι συλληφθέντες αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, για να τους απαγγείλει δίωξη, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

magnisianews

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου