Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Κατερινόπουλος: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει και πώς θανάτωσε και τα άλλα δύο παιδιά» «Τώρα είναι η αρχή του τέλους αυτού του δράματος.

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ανοιχτά το είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος πλέον δηλώνει πεπεισμένος πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι υπεύθυνη για τον θάνατο και των δύο άλλων παιδιών της, όχι μόνο για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, για τον οποίο της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Από το απόγευμα της Τετάρτης, 30.03.2022, όταν έγινε γνωστό πως η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται ενώπιον του εισαγγελέα, οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον της, οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ το σπίτι της στην Πάτρα «πολιορκήθηκε» από εξαγριωμένο πλήθος και φυσικά στα social media επικράτησε ο κακός χαμός με σωρεία υβριστικών σχολίων.

Για την σοκαριστική αυτή υπόθεση μίλησε στο Star ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος… απασφάλισε.

Ερωτηθείς αν θεωρεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει το έγκλημα, απάντησε: «Το πιο πιθανό είναι να αρνηθεί. Αλλά από ό, τι μπορώ έτσι να εκτιμήσω, αν αυτή εξεταστεί 8-10 ώρες, όχι μόνο θα ομολογήσει το πού βρήκε την κεταμίνη, αλλά και πώς θανάτωσε και τα άλλα δύο παιδιά γιατί είμαι πεπεισμένος πλέον έφυγαν από τα χέρια της. Και δεν το λέω εγώ, το έχουν πει και οι γιατροί γιατί δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τους θανάτους. Κοντός ψαλμός αλληλούια».

Για να συνεχίσει: «Τώρα είναι η αρχή του τέλους αυτού του δράματος. Αυτά τα οποία έγιναν, έγιναν μόνο από αυτήν; Ποιοι της χορήγησαν αυτή την κεταμίνη; Βέβαια πριν κάποιες δεκαετίες αυτή η ουσία κυκλοφορούσε ακόμα – ακόμα και στα κτηνιατρικά φάρμακα γιατί πάρα πολλοί κτηνοτρόφοι εφοδιάζονταν κεταμίνες για να θανατώσουν ζώα που ήταν γηρασμένα. Δεν ξέρω αν ακόμα έχουν. Και μην ξεχνάτε ότι και οι παλιοί χρήστες ναρκωτικών όταν είχαν έλλειψη, κάναν χρήση τέτοιας ουσίας σε μικρές δόσεις όμως. Είναι μία ναρκωτική ουσία η οποία γίνεται τοξική με την υπερδοσολογία όπως έγινε εδώ».
Πηγή: Star.

Πηγή ➤  https://www.newsit.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου