Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Νέα ΦΡΟΥΤΑ Μάστιγα οι καζανόβες του διαδικτύου – Τάζουν έρ ωτα με στόχο το πορτοφόλι γυναικών

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Θύματα επιτήδειων φαίνεται πως έχουν πέσει αρκετές γυναίκες από άνδρες στο διαδίκτυο που τους πουλάνε… έρωτα με μοναδικό στόχο το πορτοφόλι τους.

Την ώρα που η αστυνομία αναζητά τον… καζανόβα του facebook που «μάγεψε» 8 γυναίκες οι οποίες στο όνομα της «αγάπης» είδαν 170.000 ευρώ να κάνουν φτερά απ’ τον λογαριασμό τους έρχονται στην επιφάνεια και άλλες υποθέσεις.

Στην περίπτωση μιας γυναίκας που μίλησε στο LIVE NEWS, ο… ερωτύλος είχε πετρέλαια. Και με τα λόγια σιγά – σιγά… κατάφερε να την πείσει ότι θα παντρευτούν.

«Είμαι από την Αμερική, κάνω εμπόριο με πετρελαϊκά παράγωγα» και ότι κάνει ταξίδια, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Ήτανε πάρα πολύ ευγενικός. “Σ’ αγαπάω”, “Μου λείπεις”, “Θα ήθελα να παντρευτούμε”, “Θα ήθελα να κάνουμε οικογένεια”, “Έχεις μιλήσει για εμένα στους γονείς σου;”, “θα έρθω να σε βρω να παντρευτούμε”… και μου έστελνε κάτι μηνύματα φλογερά, ερωτικά γράμματα».

Η γυναίκα αυτή κρεμόταν απ’ τα χείλη του… ήταν η ιδανική στιγμή να θέσει το σχέδιό του σε εφαρμογή.

«Με παίρνει τηλέφωνο και εγώ μέσα στη χαρά λέω θα μιλήσω μαζί του. “Αναστάζια! Αναστάζια!”, τέλος πάντων, με μία ανησυχία, με ένα κακό και του λέω: “Τι γίνεται; Πες μου σε παρακαλώ”. “Αναστασία βοήθησέ με, με βγάζουν. Βοήθησέ με σε παρακαλώ αν μπορείς, στείλε μου λεφτά για να πληρώσω το ξενοδοχείο, γιατί με πετάνε από το ξενοδοχείο» πρόσθεσε.

Ευτυχώς, η γυναίκα μίλησε με συγγενείς της οι οποίοι την βοήθησαν να δει την αλήθεια, δεν έστειλε ποτέ λεφτά στο… υποτιθέμενο ξενοδοχείο και τα ίχνη του έρωτα… εξαφανίστηκαν μονομιάς.

Ο άφαντος ζάμπλουτος Γάλλος εραστής

Στην επόμενη περίπτωση ένας Γάλλος εραστής χτύπησε την… «πόρτα» με μηνύματα. «Λεγότανε Μαρκ Πασκάλ από Γαλλία. Ξεκίνησε ο διάλογος στο messenger. Αυτός μου έλεγε το εξής: ότι η γυναίκα του η πρώην του έφαγε τρία εκατομμύρια και ότι αυτός ήταν σε δικαστική διαμάχη με τη γυναίκα του και ότι κάποια στιγμή θα τα έπαιρνε πίσω αυτά τα λεφτά. “Σ’ αγαπάω”, “Θέλω να παντρευτούμε, να κάνουμε την οικογένειά μας”, “Χαιρετίσματα στη μαμά σου”, “Εγώ θα έρθω να σε βρω, εγώ θα έρθω να σε βρω”, το είπε, το ξανάπε…» σημείωσε η καταγγέλλουσα.

Και οι μέρες περνούσαν και ο Γάλλος ζάμπλουτος δεν εμφανιζόταν. Ώσπου, μια μέρα, της ζήτησε τον… τραπεζικό της λογαριασμό για να της βάλει δήθεν χρήματα. Εκείνη αρνήθηκε, αν πρώτα δεν τον έβλεπε, έστω και μέσω βιντεοκλήσης… ωστόσο την περίμενε μια έκπληξη.

«Βλέπω ένα βιντεάκι μαγνητοσκοπημένο, ένας λευκός άντρας που ήταν ίδιος με τις φωτογραφίες που μου έστελνε αυτός, Μαρκ Πασκάλ, που μιλούσε, μιλούσε και μιλούσε, αλλά μιλούσε σε αυτό το βιντεάκι. Δεν είχαμε ζωντανή σύνδεση που λένε. Και κάποια στιγμή ανεβάζει σιγά-σιγά το κινητό του τηλέφωνο και βλέπω έναν άλλο άντρα. Εκεί τρομοκρατήθηκα και του λέω: “Ποιος είσαι εσύ;”» συμπλήρωσε.

Με τους ειδικούς να επισημαίνουν συνεχώς τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο, πολλές γυναίκες, παρ’ όλ’ αυτά, πέφτουν στα δίχτυα απατεώνων που καταφέρνουν να τις ξεγελάσουν.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου