Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Έσπασε την πόρτα διαμερίσματος, 28χρονη στους Αμπελοκήπους – Προσπάθησε να τη βι ά σει 35χρονος που συνελήφθη από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Έσπασε την πόρτα διαμερίσματος, χτύπησε μια 28χρονη και προσπάθησε να τη βιάσει. Τον απόλυτο τρόμο μέσα στο διαμέρισμα που διαμένει, βίωσε στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου,(21/5) μια τουρίστρια από την Πολωνία.

Δράστης ένας 35χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ μέσα σε μπαλκόνι άλλου διαμερίσματος από όπου προσπάθησε να διαφύγει και διαμένουν δύο γυναίκες, με ένα νεογέννητο βρέφος.

Η 28χρονη έκλαιγε με λυγμούς

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ενημερώθηκαν για μια γυναίκα που καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια. Άμεσα φτάνουν στο σημείο και ανεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο, την άκουσαν να ζητάει σπαρακτικά και ικετεύοντας, βοήθεια στα αγγλικά. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα  οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ, αντίκρισαν την γυναίκα σε κατάσταση σοκ, χτυπημένη και ματωμένη.

Όπως τους είπε κλαίγοντας με λυγμούς, ένας άνδρας έσπασε την πόρτα του διαμερίσματος και προσπάθησε να την βιάσει. Όταν ο δράστης άκουσε τις σειρήνες από τις μηχανές της ΔΙ.ΑΣ, έφυγε από το διαμέρισμα και προσπάθησε  να ξεφύγει, περνώντας σε μπαλκόνι διπλανού  διαμερίσματος, όπου έμεναν δυο γυναίκες, αδελφές μεταξύ τους.

Ευχαρίστησε τους αστυνομικούς-σωτήρες της

Ο δράστης σύμφωνα με την καταγγελία, επιχείρησε να σπάσει την τζαμαρία και να διαφύγει μέσω του διαμερίσματος, αλλά τότε επενέβησαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και τον συνέλαβαν.

Στο σημείο κλήθηκε σταθμός ΕΚΑΒ όπου προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη 28χρονη που δεν σταμάτησε να αγκαλιάζει τους αστυνομικούς-σωτήρες της και να τους ευχαριστεί. Ο 35 χρόνος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της  απόπειρας βιασμού, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η 28χρονη στους αστυνομικούς.

Πηγή ➤https://lawandorder.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου