Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Μονεμβασιά: Αναστάσιος Σαρμπάνης, τραγουδιστής Αυτός είναι ο ένας από τους δύο ηλικιωμένους που σκοτώθηκαν στο τροχαίο Δείτε βίντεο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ο άτυχος 77χρονος ήταν τραγουδιστής στο επάγγελμα - Είχε εμφανιστεί σε ριάλιτι σόου

Θύμα του σοκαριστικού τροχαίου στην περιοχή της Μονεμβασιάς ήταν ένας 77χρονος τραγουδιστής, ο οποίος έχασε την ζωή του, όταν ένας 50χρονος οδηγός σε κατάσταση αμόκ παρέσυρε με το αυτοκίνητο του τον ίδιο, καθώς και έναν ακόμη ηλικιωμένο συνεπιβάτη του στη μηχανή.

Ο 77χρονος, ο ένας εκ των δύο νεκρών του μοιραίου χτυπήματος, ήταν ο Αναστάσιος Σαρμπάνης, τραγουδιστής στο επάγγελμα, ο οποίος είχε συμμετάσχει κατά το παρελθόν σε ριάλιτι σόου στην τηλεόραση.


Ο άτυχος Αναστάσιος είχε εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του σε τραγούδια εποχής του Στέλιου Καζαντζίδη. Μάλιστα είχε συμμετάσχει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια το Μάιο του 2017 τραγουδώντας με μεγάλη επιτυχία το τραγούδι «Τραγουδώ».

Δείτε βίντεο

 

Πώς έγινε το τροχαίο:

O 50χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, μπροστά σε έντρομους πολίτες, παρέσυρε το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν οι δύο ηλικιωμένοι και το παρέσυρε για τουλάχιστον 200 μέτρα. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν αρχικά ο θάνατος του ενός εκ των δύο επιβατών της μηχανής, ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης για να παρασύρει και τον δεύτερο για περίπου 150 μέτρα επίσης αφαιρώντας του την ζωή.

Ο οδηγός, φέρεται να κατέφυγε στο πάρκινγκ εστιατορίου από όπου και τον έδιωξαν, όταν είδαν το όχημά του γεμάτο με αίματα.

 Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου