Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

"κυνηγοί" χαλκού Τους έπιασαν επ' αυτοφώρω να ξηλώνουν φωτοβολταϊκά

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ξήλωσαν δέκα ηλιακούς συλλέκτες αξίας 4.000 ευρώ - Ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει αντίστοιχες κλοπές κατά το παρελθόν

Επ' αυτοφώρω συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, το πρωί της Παρασκευής, δύο "κυνηγοί" χαλκού που ξήλωσαν δέκα ηλιακούς συλλέκτες συνολικής αξίας 4.000 ευρώ από μια επιχείρηση με φωτοβολταϊκά στην Πάτρα για να πουλήσουν το περιεχόμενό τους.

Οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση και ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή από κοινού, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους συνεργούς τους που διέφυγαν.

Έκλεψαν 55 χρησιμοποιημένες μπαταρίες


Σε μπλόκο της Τροχαίας Καβάλας στην Εγνατία οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης έπεσε το Ι.Χ. φορτηγό με το οποίο μετέφεραν 55 χρησιμοποιημένες μπαταρίες σταθεροποιητών τάσης (UPS) δυο Έλληνες. Όπως αποδείχθηκε, τις είχαν κλέψει από την εγκατάσταση μιας εταιρείας τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής κι έτσι συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια που ερευνά τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες κλοπές. Οι μπαταρίες αποδόθηκαν στον δικαιούχο, ενώ το όχημα των δραστών κατασχέθηκε.


Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου