Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε μετά από 9 ώρες η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου - Τι ρωτήθηκε.....Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου: Μπορεί να ισχυριστεί

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της ζήτησαν να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια όσα θυμάται από την ημέρα εκείνη αλλά και να διευκρινίσει την ώρα που βρήκε αναίσθητη της μόλις 6 μηνών Ίριδα. Ρωτήθηκε επίσης για το πότε ειδοποιήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης αλλά και το ΕΚΑΒ.

Οι αστυνομικοί της έθεσαν επίσης πολλές ερωτήσεις για την σχέση που είχαν Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου όπως και για τις εντάσεις που είχε το ζευγάρι μεταξύ τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα αποφαίνεται ότι τα δύο κοριτσάκια δολοφονήθηκαν και άφησαν την τελευταία τους πνοή από ασφυξία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο πόρισμα των ιατροδικαστών φέρεται να καταγράφονται ιατροδικαστικές πλημμέλειες , που οι ειδικοί συνδέουν χρονικά πριν από τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας που έχει οδηγήσει στη φυλακή,με σύμφωνη γνώμη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου

Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου: Μπορεί να ισχυριστεί πως η Τζωρτζίνα έπνιξε την Ίριδα

Επίθεση κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου άφησε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας νωρίτερα την Τρίτη στο Star.

Σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο η 33χρονη μπορεί να προχωρήσει σε έναν ακραίο ισχυρισμό με βάση τον οποίο στο τέλος η Πισπιρίγκου θα ισχυριστεί ότι η Τζωρτζίνα έπνιξε την Ίριδα. «Μην μας πει στο τέλος πως το έπνιξε η Τζωρτζίνα. Μπορεί να το ακούσουμε κι αυτό», σχολίασε ο κ. Κατερινόπουλος.

Πάτρα: «Καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου το πόρισμα των ιατροδικαστών

Η Μαλένα με το… χέρι, η Ιριδα με το… πανάκι. Ασφυκτικός θάνατος με διαφορετικό μηχανισμό… Η Μαλένα με κλείσιμο αεροφόρων οδών (μύτη και στόμα), με το… χέρι, μέσα στο νοσοκομείο. Η Ιριδα με το πανάκι, στο σπίτι της οικογένειας.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει με αναλυτικό τρόπο, σε 20 σελίδες, το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα, χωρίς να αφήνει αμφισβητήσεις πως πρόκειται για εγκληματικές ενέργειες από… εξωγενή παράγοντα. Οι ιατροδικαστές εξηγούν πώς συνδυαστικά απέκλεισαν όλα τα παθολογικά αίτια θανάτου και ανέδειξαν αυτά του βίαιου μηχανισμού θανάτου.


Πηγή ➤  https://eleftherostypos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου