Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Περιστέρι: Πάλεψε με τον δολοφόνο της η 17χ ρονη ένας καβγάς με τον Πακιστανό σύντροφό της, ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Της έκλεισε μύτη και στόμα
Τι εντόπισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της
 
Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της 17χρονης στο Περιστέρι, η οποία βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, ενώ είχε προηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας καβγάς με τον Πακιστανό σύντροφό της, ο οποίος έκτοτε έχει εξαφανιστεί.

Ο ιατροδικαστής κ. Γεώργιος Ντιλέρνια, ο οποίος στις 2:05 διενήργησε τη νεκροψία στο σώμα της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά, στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά.

Αυτό δείχνει ότι ο δράστης πρέπει να έβαλε το χέρι στο πρόσωπο του θύματος και να πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της, για να της «πάρει» τη ζωή.

Οι εκχυμώσεις, δε, που βρέθηκαν στο δεξί της χέρι, πιθανότατα από τα δάκτυλά του, αποκαλύπτουν πως η κοπέλα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της μέχρι την τελευταία στιγμη, για να σώσει τη ζωή της.


Πηγή ➤ https://www.protothema.gr


2 σχόλια:

  1. Να μην ξεχνάμε ότι από ότι είδα στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν η κοπέλα αυτή προσπαθούσε να ξεφύγει από τα στενά όρια της συμπεριφοράς των γυναικών κατά την ισλαμική δεοντολογία, και ο "σύντροφος" πακιστανός (άλλο ακατανόητο γιά το ισλάμ) αλλά προφανώς ο "εκλεκτός" της οικογενείας της γιά τον με υποχρεωτικό με προξενιό γάμο ανέλαβε να την συνετίσει. Μπορεί ο Νόμος μας να τον θεωρεί εγκληματία όμως έχει την συμπαράσταση όλης της ισλαμικής κοινότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τον χαίρεστε για την δολοφονική πράξη του σε μια ανήλικη κοπέλα, και εσύ και το ισλάμ , γι αυτό και εμείς θα σας αντιμετωπίζουμε ανάλογα από σήμερα 🤬

      Διαγραφή