Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Μπόρις Τζόνσον: Ψωνίζει μόνος του σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη - Δείτε βίντεο

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤
Στα βίντεο , φαίνεται πως ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας είναι φιλικός με τον κόσμο - Ρωτούσε για τα προϊόντα μιλώντας στα ελληνικά

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής βρέθηκε τις τελευταίες ώρες ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr ο Τζόνσον βρέθηκε σε σούπερ μάρκετ  της Νέας Μάκρης και ψώνισε μόνος του ακολουθούμενος διακριτικά από άνδρα της ασφάλειάς του.

Η παρουσία του έγινε αμέσως αντιληπτή από τους παρευρισκόμενους οι οποίοι σήκωσαν τα κινητά τους για να τον καταγράψουν ενώ μία γυναικεία φωνή ακούγεται να του λέει «Hi». Ο Μπόρις Τζόνσον σε φιλική διάθεση σήκωσε το χέρι του και χαιρέτησε και αυτός.

Μαζί του μπροστά στα... ψυγεία του σούπερ μάρκετ καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό και η σύζυγός του, Κάρι Σίμοντς.

Δείτε βίντεο:

 

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, φορώντας πουκάμισο και σακάκι δίχως γραβάτα, έκανε ο ίδιος τα ψώνια του στο τοπικό κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ και μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, προσπάθησε σε σπαστά ελληνικά να ρωτήσει ο ίδιος εάν μία συσκευασία περιέχει ημιάπαχο γάλα.


Ο Μπόρις Τζόνσον πλήρωσε μόνος του τα προϊόντα που πήρε και βγαίνοντας επιβιβάστηκε σε ένα από τα οχήματα της ασφάλειάς του που τον περίμεναν έξω από το σούπερ μάρκετ. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον και η οικογένειά του διατηρούν ιδιαίτερους δεσμούς με την Ελλάδα και ένα υπέροχο εξοχικό σπίτι στο Πήλιο, στο Χόρτο, το οποίο και επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.

 Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου