Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ Ποιες περιοχές επηρεάζονται από ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ποιες περιοχές επηρεάζονται από ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών, ακόμα και χαλαζοπτώσεις - Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας

 Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων εξέδωσε πριν από λίγο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. 

Σύμφωνα όμως με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, το ισχύον Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, λόγω των υψηλών ποσών βροχής και ραγδαιότητας των φαινομένων, από σήμερα το βράδυ (Τετάρτη 24-08-2022) έως και αύριο το βράδυ (Πέμπτη 25-08-2022) για τις παρακάτω περιοχές:

Α. Για τα θαλάσσια - παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και τα νησιά του βορείου Αιγαίου (κυρίως τη Λήμνο, τη Σαμοθράκη και τη Θάσο) από σήμερα νωρίς το βράδυ έως τις πρωινές ώρες αύριο Πέμπτη.

Β. Για την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τους νομούς Χαλκιδικής, Πιερίας και Ημαθίας καθώς και για τα παραθαλάσσια τμήματα του νομού Θεσσαλονίκης) από σήμερα το βράδυ έως και τις προμεσημβρινές ώρες αύριο Πέμπτη.


Γ. Για τις Σποράδες, τη Θεσσαλία (κυρίως τους νομούς Μαγνησίας και Λάρισας), την κεντρική και βόρεια Εύβοια και τα βόρεια τμήματα της ανατολικής Στερεάς (κυρίως το νομό Φθιώτιδας) από σήμερα τη νύχτα έως και αύριο το βράδυ της Πέμπτης.

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (Α.Α 18/2022) εξακολουθεί να ισχύει μέχρι την Παρασκευή 26-08-2022 για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Καιρός: «Αγριεύει» η κακοκαιρία - Στο επίκεντρο οι Κυκλάδες, καταιγίδα στην Αττική

Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και προβλήματα στην κυκλοφορία.

Κλειστές είναι αυτή την ώρα οι δεξιές λωρίδες της Πειραιώς στο ύψος της Μυλλέρου, και στα δύο ρεύματα, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος. Επίσης λόγω συσσώρευσης υδάτων, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Γρ. Λαμπράκη έως την Ακτή Ιωνίας.

Live η εξέλιξη της κακοκαιρίας - Δείτε ΕΔΩ.


«Ποτάμια» οι δρόμοι σε Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Κορυδαλλό  Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αττική 

«Βροχή» τα προβλήματα στην Αττική από την κακοκαιρία για δεύτερη ημέρα.  Τα περισσότερα αυτή την ώρα εντοπίζονται σε Κερατσίνι, Δραπετσώνα και Κορυδαλλό.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο Κερατσίνι και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Γρηγορίου Λαμπράκη έως και την Ακτή Ιωνίας.


Νωρίτερα, σημειώθηκαν προβλήματα επί της οδού Πειραιώς, στο ύψος της Μυλλέρου, και στα δύο ρεύματα, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται πλέον κανονικά. 

Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται και στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και προβλήματα στην κυκλοφορία.


Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου