Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Σε μήνυση προχώρησαν δύο παιδιά Πετράλωνα: Αδέρφια καταγγέλλουν τον πατέρα τους για βι α σμό και τη μητέρα για συγκάλυψη 17 ετών το αγόρι και 22 το κορίτσι, σήμερα,

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

17 ετών το αγόρι και 22 το κορίτσι, σήμερα, καταγγέλλουν όσα συνέβαιναν πριν από μια δεκαετία - Είχαν κάνει μήνυση και το 2018, αλλά δεν υπήρξε συνέχεια

Σε μήνυση προχώρησαν δύο παιδιά, 17 ετών το αγόρι και 22 το κορίτσι, τα οποία καταγγέλλουν τους ίδιους τους γονείς τους για σεξουαλική κακοποίηση, πριν από μία δεκαετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δύο νέοι καταγγέλλουν τη μητέρα τους για τη σιωπή και κυρίως για τη συγκάλυψη της σεξουαλικής τους κακοποίησης από τον πατέρα τους.

Μάλιστα, τα αδέρφια είχαν κάνει ξανά μήνυση το 2018, σε βάρος του πατέρα αυτή τη φορά, η οποία είχε προχωρήσει σε προκαταρκτική εξέταση, αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Επίσης, ο πατέρας, πέρα από το ότι φέρεται να βίαζε ο ίδιος τα παιδιά του, τα προωθούσε και σε φίλους του.

Όταν το αγόρι ήταν 7 ετών, αποκάλυψε σε έναν εκπαιδευτικό την κακοποίηση που βίωνε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να κινηθούν δικαστικά.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου