Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Γιάννης Μάρκου: «Θα με φάνε εκεί που πάω» είπε στη μητέρα του ο 26χρονος που μαχαί ρωσε τον επιχειρηματία...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη - Ο επιχειρηματίας έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Καλύτερη είναι η κατάσταση της υγείας του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα δέχτηκε 15 μαχαιριές από έναν 26χρονο.

Ο επιχειρηματίας έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Μάρκου, Γιάννη Μαρακάκη, «το προφίλ του δράστη είναι άσχετο με την πράξη του», καθώς ο 26χρονος έχει παρουσιαστεί σαν ένα «καλό παιδί», που δεν έχει δώσει δικαιώματα. Μάλιστα, όπως είπε στο Mega ο κ. Μαρακάκης, «ο 26χρονος δε φαίνεται άνθρωπος που πιάνει μαχαίρι πρώτη φορά».


Την ίδια ώρα, ο 26χρονος αρνείται την κατηγορία όπως αυτή έχει διατυπωθεί ως απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μιλώντας στο Mega, η θεία του ανέφερε για τη μητέρα του: «Χάλια είναι η γυναίκα, χάλια είναι. Γιατί το παιδί όταν έφυγε και πήγε να παραδοθεί είπε της μαμάς του ότι "θα με φάνε εκεί πέρα που πάω. Δεν πρόκειται να με ξαναδείς"».

Η θεία του 26χρονου τόνισε πώς έχουν πέσει από τα σύννεφα, συγκεκριμένα: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Όλοι έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Περιμένουμε να δούμε στις καταθέσεις τι έχει πει. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει γίνει με το παιδί μας. Τι να σας πω, τι να σας πω. Και εμείς τα έχουμε χάσει».

Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου