Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Επεισοδιακή σύλληψη στην Ομόνοια: 23χρονος και 34χρονος προσπάθησαν να διαφύγουν με κλεμμένο αυτοκίνητο και να εμβολίσουν αστυνομικούς..

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (19/11) ένας 23χρονος και ένας 34χρονος συνελήφθησαν στην Ομόνοια, καθώς προσπάθησαν να διαφύγουν με κλεμμένο αυτοκίνητο. Σε βάρος των δύο ανδρών έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα – κατά περίπτωση αδικήματα – της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που περιπολούσαν στην περιοχή της Ομονοίας, εντόπισαν τους κατηγορουμένους να επιβαίνουν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που είχε δηλωθεί ως κλεμμένο. Οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να εξέλθουν από το όχημα, με τον 23χρονο να πετάει στο έδαφος ένα κατσαβίδι κατά την αποβίβαση του, ενώ ο 34χρονος έβαλε μπροστά το αμάξι και προσπάθησε να εμβολίσει τους αστυνομικούς. Ένας εκ των αστυνομικών μπήκε μέσα στο όχημα, που ήταν εν κινήσει, και κατόρθωσε να ακινητοποιήσει, τόσο το αυτοκίνητο, αφαιρώντας τα κλειδιά από τη μίζα, όσο και τον 34χρονο που προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τη σύλληψη του.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ  https://www.newsit.gr/

Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου