Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Χαλκιδική: Εντοπίστηκε νεκρή η 31χρονη που αγνοείτο Η σορός της βρέθηκε σε υπό ανέγερση κατοικία ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Η σορός της βρέθηκε σε υπό ανέγερση κατοικία στο χωριό Γαλαρινός

Νεκρή εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (21/11) η 31χρονη Μαριάννα Βλαχοπάνου, η οποία εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή (18/11) από το χωριό Γαλαρινός, στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός της βρέθηκε από εθελοντές του ΟΦΚΑΘ, κατά τη διάρκεια ερευνών, σε υπό ανέγερση κατοικία στον Γαλαρινό της Χαλκιδικής, ενώ  φέρεται να έχει αλλοιώσεις στο πρόσωπό της οι οποίες προκλήθηκαν από φωτιά.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Όπως είχε αναφέρει νωρίτερα η αδελφή της στο protothema.gr, η 31χρονη «άφησε όλα τα πράγματά της στο σπίτι και πήρε μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο είναι κλειστό. Η αδελφή μου έμενε στη Θεσσαλονίκη επτά χρόνια, αλλά δεν νομίζω να έφυγε για να μείνει εκεί χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής. Κάνεις δε γνωρίζει πού μπορεί να πήγε», είχε πει.

Νωρίτερα, πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της 31χρονης, είχε αναφέρει στο protothema.gr, πως λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της έστειλε δύο μηνύματα, σε δύο φίλες της. Στο ένα, όπως είπε η γυναίκα, έγραφε πως «δεν θα μάθεις ποτέ ξανά νέα μου» και στην άλλη κοπέλα έγραφε «σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για εμένα», κάτι που, σύμφωνα με την αδελφή της, πρόκειται για ανακρίβεια, όπως και ότι η 31χρονη έπινε αλκοόλ

Άφησε γράμμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι της φίλης της που ζούσε η 31χρονη, βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο ένα ιδιόχειρο σημείωμα που είχε γράψει η Μαριάννα πριν την εξαφάνισή της.

Όπως ανέφερε στο protothema.gr, ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, η 31χρονη βρέθηκε σχεδόν δίπλα από το σπίτι που έμενε και το άψυχο σώμα της είναι απανθρακωμένο.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι να έβαλε φωτιά στο σώμα της και στη συνέχεια να πήδηξε από μεγάλο ύψος στο κενό, ωστόσο η αστυνομία έχει αποκλείσει τον χώρο και συνεχίζει να έρευνα όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή ➤https://www.protothema.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου