Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Ρουμανία: Εκτός ΜΕΘ η 30χρονη, ξέφυγαν από τον κίνδυνο οι 16 τραυματίες από το δυστύχημα στο Βουκουρέστι Σήμερα αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα..«Ο Βολίδας».....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Σήμερα αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα αεροπορικώς 18 άτομα που βρίσκονταν στο μοιραίο λεωφορείο στο Βουκουρέστι

Ένας άνδρας 53 ετών από τη Λάρισα έχασε τη ζωή του από το τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο γεμάτο Έλληνες τουρίστερ που έγινε την Παρασκευή (23/12) στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. 

Ο άνδρας από τη Λάρισα, Νικόλαος Χλώψιος, ταξίδευε μαζί με τη σύζυγό του, η οποία είναι ανάμεσα στους τραυματίες του τροχαίου καθώς έχει κάνει ράμματα στο κεφάλι της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει σπάσει και πλευρά της.

Όσον αφορά στα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής. Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, 9 άτομα τα οποία επέβαιναν στο τουριστικό λεωφορείο έχουν ήδη αναχωρήσει αεροπορικώς για την Ελλάδα ενώ αργότερα εντός της ημέρας θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Ελλάδα και άλλα 9 άτομα. Συνολικά σήμερα αναμένεται να έχουν επαναπατρισθεί 18 άτομα συνολικά.

Από τους υπόλοιπους που παραμένουν στη Ρουμανία και το Βουκουρέστι, 16 παραμένουν στο νοσοκομείο, ενώ 12 ακόμα βρίσκονται στο ξενοδοχείο εκ των οπίων στην πλειοψηφία τους συγγενείς των τραυματιών.

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται το γεγονός πως εξ όσων νοσηλεύονται, πλέον δεν βρίσκεται κανένας σε καταστολή. Κάτι που σημαίνει πως και η 30χρονη που ήταν διασωληνωμένη, πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση.


«Ο Βολίδας»

Το παρατσούκλι “βολίδας” είχαν δώσει φίλοι και συνάδελφοι στον 51χρονο Βολιώτη οδηγό του μοιραίου λεωφορείου που συγκρούστηκε με σιδερένια δοκό στο κέντρο του Βουκουρεστίου. Ο επαγγελματίας οδηγός ήταν ιδιαίτερα έμπειρος  ωστόσο δεν θεωρείται απίθανο να παραβίασε το όριο ταχύτητας που προβλέπει ο ΚΟΚ στο σημείο, τα 40χλμ/ώρα. «Ήταν σίγουρα μία άτυχη στιγμή. Δεν υπολόγισε καλά το ύψος ή δεν είδε τις προειδοποιητικές πινακίδες. Είναι όντως ένα επικίνδυνο σημείο που όλοι προσέχουμε όταν οδηγούμε εκεί» λέει στο TheNewspaper.gr συνάδελφός του από τον Βόλο.

Να σημειωθεί ότι μετά από έλεγχο που έκανε η Τροχαία στον οδηγό, δεν βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών στο αίμα του.

Το σπαρακτικό παράπονο της αδερφής του νεκρού

Ο Νικόλαος Χλώψιος άφησε την τελευταία του πνοή όταν το λεωφορείο παραβίασε πινακίδα προειδοποίησης ύψους και συνεθλίβει το πάνω μέρος του οχήματος.

Νωρίτερα σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ παρενέβη η αδερφή του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του ξεσπώντας κατά των αρμοδίων καθώς όπως είπε «δεν μας έχει ενημερώσει κανείς για τον αδερφό μου και τη νύφη». 

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Πήραν την κόρη του αδερφού του και μας είπαν ότι είναι νεκρός. Η γυναίκα του αδερφού μου δεν είχε καμία ενημέρωση για το πού βρίσκεται», ανέφερε. Όπως είπε επίσης, ο 50χρονος άνδρας έχει μια κόρη 24 ετών και ακόμα έναν γιο 21 ετών. «Ζούμε ένα δράμα, δεν πήρε κανείς ένα τηλέφωνο. Πού είναι ο Δήμος της Λάρισας που είναι τόσοι δημότες εκεί» προσέθεσε η αδερφή του Νικόλαου Χλώψιου.

Συμπληρώνει η αδερφή του 50χρονου πως «εγώ θέλω να βοηθήσουν τα παιδιά, να στείλουν στα παιδιά έναν ψυχολόγο. Τι να κάνω εγώ από εδώ με τη μάνα μου που χτυπιέται; Έστειλε το παιδί της για διακοπές και το έχασε, δεν θα γυρίσει ποτέ. Πήγε μετά από τόσα χρόνια διακοπές με τη γυναίκα του και δεν θα γυρίσει ποτέ».

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου