Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Καταδικάστηκε για ληστεία στη Λαμία και για 4 χρόνια κυκλοφορούσε ελεύθερος και ωραίος στην πόλη...Συνελήφθη ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο ληστής έπεσε τελικά στα χέρια αστυνομικών στη Λαμία με καθυστέρηση 4 ετών. Μαζί με τους συνεργούς του είχαν επιτεθεί σε ηλικιωμένο και τον είχαν στείλει σε νοσοκομείο…

Έστω και με καθυστέρηση ο ληστής θα κληθεί να πληρώσει για τις πράξεις του. Για τα χτυπήματα σε ηλικιωμένο στη Λαμία, που είχαν σαν αποτέλεσμα ο άτυχος άντρας να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Από το 2019 μέχρι σήμερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, ο ίδιος κυκλοφορούσε ελεύθερος. Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε δεν δίσταζε να κάνει βόλτες στην πόλη. Σε έλεγχο ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν με ποιον είχαν να κάνουν.

Συνελήφθη Έλληνας χθες (28-04-2023) το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 21 ημερών, καθώς και σε χρηματική ποινή 1.000 ευρώ για ληστεία.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω ενέχεται σε υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου Έλληνα, βραδινές ώρες της 07-09-2019 στη Λαμία, όπου μαζί με δύο ακόμα συνεργούς του, οι οποίοι είχαν εντοπιστεί και συλληφθεί, είχαν αποσπάσει με τη χρήση σωματικής βίας από τον παθόντα, χρηματικό ποσό, το κινητό του τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

«Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως» καταλήγει η ανακοίνωση της αστυνομίας.


Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου