Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Αυτός είναι ο αστυνομικός που έσωσε παππού και εγγονή στις Σέρρες - Το λάθος που προηγήθηκε...Τι λέει ο αστυνομικός....της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Ο αστυνομικός έγινε σωτήρας στις Σέρρες για παππού και εγγονή. Με αυτοθυσία βούτηξε σε χείμαρρο και κατάφερε να βγάλει τα δύο άτομα που κινδύνευαν να πνιγούν…

Του οφείλουν την ίδια τους τη ζωή. Παππούς και εγγονή παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά σε χείμαρρο στις Σέρρες, αλλά την πιο κρίσιμη στιγμή, ένας αστυνομικός αποφάσισε να ρισκάρει για να τους κρατήσει στη ζωή. Βούτηξε και τους έσωσε. Είχε προηγηθεί ένα εγκληματικό λάθος του 69χρονου που προσπάθησε να διασχίσει το σημείο με μηχανάκι. Πάνω είχε την μόλις 3 ετών εγγονή του, που λίγο έλειψε να πνιγεί μαζί του.

Σωτήρια αποδείχθηκε η επέμβαση αστυνομικών για έναν 69χρονο και το τρίχρονο εγγόνι του, που είχαν παρασυρθεί με μοτοποδήλατο από χείμαρρο, στις Σέρρες, με κίνδυνο να πνιγούν. Ο 69χρονος προσπάθησε να διασχίσει τον χείμαρρο με το μηχανάκι, έχοντας μαζί του και τον 3χρονο παιδί.

Δεν υπολόγισε σωστά ο 69χρονος τα νερά του χείμαρρου «φούσκωσαν» και βρέθηκαν και οι δύο μέσα στα παγωμένα νερά. Παράλληλα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Σερρών έκαναν περιπολία στην περιοχή, όταν αντιλήφθηκαν το περιστατικό και κινήθηκαν άμεσα προς το σημείο.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο ένας απ’ αυτούς βούτηξε στα νερά του χειμάρρου, διασώζοντας πρώτα το ανήλικο παιδί και εν συνεχεία τον παππού. «Ακούσαμε φωνές και σταμάτησα τη μηχανή. Είδα έναν άντρα να προσπαθεί να κρατηθεί στην επιφάνεια με ένα μικρό παιδί. Το νερό σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ βαθύ» λέει ο αστυνομικός που έγινε ήρωας στις Σέρρες και συνεχίζει:

«Χωρίς να το σκεφτώ βούτηξα μέσα. Αρχικά τράβηξα το μωρό που έκλαιγε και το πήγα σε έναν συνάδελφο. Αμέσως μετά επέστρεψα και έβγαλα και τον παππού» λέει στον Alpha. Παππούς και εγγονή μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πλέον είναι καλά στην υγεία τους.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Απριλίου του 2023, ενώ παππούς και εγγονή παρελήφθησαν από τους οικείους τους και είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου