Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Το ψυγείο στις φυλακές Λάρισας έκρυβε.....Έτοιμος ήταν ο 35χρονος αλλοδαπός κρατούμενος....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Το ψυγείο στις φυλακές Λάρισας έκρυβε μαχαίρια και σπαθί

Έτοιμος για αιματηρή συμπλοκή ή εξέγερση ήταν ο 35χρονος αλλοδαπός κρατούμενος στο κελί του οποίου βρέθηκε το μικρό «οπλοστάσιο»

Έτοιμος για αιματηρή συμπλοκή ή εξέγερση ήταν ένας 35χρονος αλλοδαπός κρατούμενος των φυλακών Λάρισας, στο κελί του οποίου έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και βρήκαν ένα μικρό οπλοστάσιο από αυτοσχέδια μαχαίρια, που ήταν κρυμμένα στην πόρτα ενός ψυγείου!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο 35χρονος που εκτίει ποινή κάθειρξης 20 ετών για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στην ελληνική επικράτεια με απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, έκρυβε δυο μαχαίρια με λάμες μήκους 9 εκατοστών, άλλα τέσσερα με λάμες μήκους 17, 16 και 15 εκατοστών και ένα αυτοσχέδιο... σπαθί συνολικού μήκους 70 εκατοστών και λάμα 50 εκατοστών! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ διενεργείται και πειθαρχικός έλεγχος.

Συνελήφθη με περίστροφο και σφαίρες

Οι πληροφορίες που δέχθηκαν, οδήγησαν τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στο σπίτι ενός Έλληνα στην περιοχή της Σάμης στην Κεφαλονιά, όπου έκαναν έρευνα και βρήκαν ένα παλιό περίστροφο των 38 mm και οκτώ φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος. Ο ένοικος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.
Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου