Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Θρίλερ με την εξαφάνιση 56χρονης στο Μαρούσι - Τι λέει ο γιος της για τη συμπεριφορά της πριν χαθούν τα ίχνη της....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

«Δεν μας είχε δώσει ένα δείγμα πως κάτι δεν πάει καλά, ούτε είχε διαφορές με κάποιον» λέει  ο Βασίλης Παυλάτος για τη μητέρα του  

Ένα θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στο Μαρούσι με την εξαφάνιση της 56χρονης Κατερίνας Μπάτσου, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από χθες.

Η 56χρονη έφυγε το πρωί της Παρασκευής από το σπίτι προκειμένου να πάει στη δουλειά της, στους Αμπελόκηπους, αλλά από τότε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής με τους συγγενείς της να εκφράζουν ανησυχία ακόμη και για τη ζωή της.

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τη μητέρα του να επικοινωνήσει με την οικογένεια απευθύνει μέσα από το protothema.gr ο γιος της 56χρονης ο οποίος δίνει το τελευταίο «στίγμα» στο οποίο εντοπίστηκε η αγνοούμενη. «Είχαμε μιλήσει το βράδυ της Πέμπτης. Είχε έρθει σπίτι, την είχε δει η γυναίκα μου και το πρωί ξύπνησε, έκανε μπάνιο και πήγε στη δουλειά της. Ο πατέρας μου την είδε για τελευταία φορά στο σπίτι όπου χαιρετήθηκαν. 'Γειά, φεύγω για δουλειά', του είπε, όπως πάντα».



«Το αμάξι της έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας στις 8.51 να κινείται στην οδό Σωρού, στο Μαρούσι, με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Κηφισίας. Είναι η διαδρομή που κάνει πάντα για να πάει στη δουλειά της»,
 λέει ο κ. Βασίλης Παυλάτος, γιος της 56χρονης, ο οποίος εξηγεί πως δεν είχε διακρίνει κάτι ασυνήθιστο στη συμπεριφορά της τις τελευταίες ημέρες.

«Αυτό είναι το περίεργο, ότι δεν μας είχε πει τίποτα, αν την απασχολεί κάτι ή αν της συμβαίνει κάτι. Δεν μας είχε δώσει ένα δείγμα η συμπεριφορά της πως κάτι δεν πάει καλά. Είχε χάσει πριν από πέντε χρόνια τον αδελφό της αλλά τον τελευταίο καιρό ήταν καλά. Επίσης, από όσα μπορούμε να γνωρίζουμε εμείς, τα παιδιά της, δεν είχε διαφορές με κάποιον», τονίζει.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 56χρονης είναι σε πλήρη εξέλιξη με τις Αρχές να εξετάζουν ένα στίγμα που έδωσε το κινητό της χθες το απόγευμα από το Αλιβέρι.

Αν, δηλαδή, αυτό προέρχεται από ενέργεια της αγνοουμένης ή από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά της να μπουν στο λογαριασμό της στο Facebook.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου