Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Εξιχνιάστηκε κλοπή «μαμούθ» - Άρπαξε πάνω από 92.000 ευρώ από σπίτι....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Δεν έχει εξακριβωθεί πού βρίσκεται το ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό που έκλεψε

Έξι ολόκληρους μήνες ερευνούσαν διεξοδικά οι αστυνομικοί του τμήματος Γ. Καραϊσκάκη την κλοπή «μαμούθ» που είχε γίνει σε ένα σπίτι σε κοινότητα της Άρτας, αλλά τελικά κατάφεραν να την εξιχνιάσουν και να φτάσουν στην ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε εισβάλει στο σπίτι στις 17 Νοεμβρίου του 2022 και είχε αρπάξει το ιλιγγιώδες ποσό των 92.450 ευρώ. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ωστόσο, ο κατηγορούμενος δεν έχει συλληφθεί καθώς το αδίκημα δεν είναι αυτόφωρο, ενώ δεν έχει εξακριβωθεί πού βρίσκεται το ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε κλέψει από το σπίτι.

Τσαντάκιας «χτυπούσε» τουρίστριες

Δυο αλλοδαπές που παραθερίζουν στη Ρόδο έβαλε στο μάτι ένας 38χρονος Έλληνας, ο οποίος άρπαξε την τσάντα της μιας και αποπειράθηκε να αρπάξει και της άλλης χωρίς να τα καταφέρει, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Μάλιστα, συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας που βρήκαν την κλεμμένη τσάντα, την επέστρεψαν στην δικαιούχο και οδήγησαν τον δράστη στην Εισαγγελία Ρόδου.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου