Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Ξυλοφόρτωσε τον πορτοφολά και συνελήφθη και αυτός Τον έπιασε στα πράσα να κλέβει .....ο αλλοδαπός που κατηγορείται....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τον έπιασε στα πράσα να κλέβει όσα χρήματα είχε στο πορτοφόλι του μέσα σε ένα κέντρο διασκέδασης στην Καστοριά

Βρήκε και το μπελά του ένας 47χρονος Έλληνας, ο οποίος ξυλοφόρτωσε έναν «μακρυχέρη» αλλοδαπό, όταν τον έπιασε στα πράσα να κλέβει όσα χρήματα είχε στο πορτοφόλι του μέσα σε ένα κέντρο διασκέδασης στην Καστοριά, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης!

Ο 46χρονος δράστης είχε εκμεταλλευτεί το κέφι που επικρατούσε και την πολυκοσμία για να ανοίξει το πορτοφόλι του και να «βουτήξει» από μέσα το ποσό των 510 ευρώ. Όμως, την τελευταία στιγμή τον πήρε είδηση ο 47χρονος, που έγινε πυρ και μανία και άρχισε να τον γρονθοκοπεί ώσπου κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο κέντρο διασκέδασης, διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός που κατηγορείται για κλοπή βρισκόταν παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου και του πέρασαν χειροπέδες. Όμως, συνέλαβαν και τον αγανακτισμένο 47χρονο στον οποίο η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καστοριάς άσκησε δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Άρπαξε την τσάντα ηλικιωμένης

Ως πελάτισσα μπήκε σε ένα κατάστημα στην πόλη της Φλώρινας μια 48χρονη αλλοδαπή και, χωρίς να γίνει αντιληπτή, έκλεψε την τσάντα μιας 72χρονης που είχε μέσα 50 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Η δράστιδα εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και στο σπίτι της βρέθηκαν 40 ευρώ που αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη, ενώ κατασχέθηκαν και 45 ναρκωτικά χάπια. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου