Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Νέα δεδομένα για τον ....... θάνατο του 68χρονου επιχειρηματία –Για ενδεχόμενο ........μιλά ο ιατροδικαστής....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Μια νέα εκδοχή για τις συνθήκες θανάτου του 68χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στην Ηλεία τον περασμένο Σεπτέμβριο παρουσιάζουν οι πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος η οποία επικαλείται την έκθεση του ιατροδικαστή σε συνδυασμό με τις τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτές προέκυψε ότι ο 68χρονος έπαιρνε ψυχοφάρμακα με τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση να σημειώνει στο πόρισμά του ότι «είναι εφικτός ο αυτοτραυματισμός του 68χρονου, ο οποίος στη συνέχεια εξέπνευσε από αιμορραγία».

Υπενθυμίζεται ότι όταν είχε αποκαλυφθεί το έγκλημα – για το οποίο ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια σύλληψη ή απαγγελία κατηγοριών – τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ηλείας ανέφεραν ότι στη σορό του 68χρονου είχαν καταγραφεί δεκάδες – έως και 40 – τραύματα από θλον και τέμνον όργανο με αιτία θανάτου να είναι οι κακώσεις κεφαλής και αυχένα.

Τον 68χρονο είχε βρει νεκρό στο πάτωμα με πολλαπλά και βαθιά τραύματα στο κεφάλι ο αδελφός του το βράδυ της 19ης Σεπτεμβρίου 2022. Το γεγονός, μάλιστα, ότι είχε καθαρίσει τα πάντα μην αντέχοντας να βλέπει τα αίματα, είχε στρέψει τις έρευνες της αστυνομίας στο πρόσωπό του χωρίς, ωστόσο, να υπάρξουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν αυτή την εκδοχή.

Τότε, μάλιστα, δεν είχαν εντοπιστεί ίχνη διάρρηξης του σπιτιού στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος και δεν είχαν αφαιρεθεί χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα ενώ δεν βρέθηκε ποτέ το αντικείμενο με το οποίο προκλήθηκαν τα θανατηφόρα χτυπήματα στο κορμί του 68χρονου.

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου