Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Καταδικάστηκε η 37χρονη που άφησε το βρέφος της μόνο του σπίτι και πήγε για τσιγάρα Στη μητέρα με καταγωγή από την Αλβανία,.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Στη μητέρα με καταγωγή από την Αλβανία, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, 

Ενοχή, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, κρίθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η 37χρονη που την περασμένη Τρίτη άφησε την ενός έτους κόρη της μόνη στο σπίτι τους για περίπου μία ώρα.

Στη μητέρα με καταγωγή από την Αλβανία, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με τριετή αναστολή. Η ίδια δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το περιστατικό αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης όταν ένοικοι της πολυκατοικίας κάλεσαν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και ανέφεραν ότι άκουγαν για αρκετή ώρα ένα μωρό να κλαίει από διαμέρισμα στον ημιόροφο και δε γνώριζαν αν ήταν μόνο του στο σπίτι.

Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο ο αστυνομικός που έφτασε με τους συναδέλφους του στο διαμέρισμα που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διαπίστωσαν και οι ίδιοι το κλάμα του μωρού όμως κανείς δεν άνοιγε την εξώπορτα όταν χτυπούσαν επίμονα το κουδούνι.

"Στην αρχή πιστεύαμε ότι μπορεί να κοιμούνται και συνεχίσαμε να χτυπάμε το κουδούνι. Μετά από τουλάχιστον 20 λεπτά εμφανίστηκε η γυναίκα και μας είπε ότι ήταν δικό της το μωρό. Της είπαμε ότι βρισκόμαστε εδώ 20 λεπτά και θέλουμε να δούμε αν είναι καλά στην υγεία του", κατέθεσε ο αστυνομικός.

Σχετικά με το που ήταν η μητέρα όση ώρα είχε αφήσει μόνο του το βρέφος στο διαμέρισμα, η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είχε πάει να αγοράσει τσιγάρα, παρόλο που σήμερα υποστηρίζει ότι βρίσκονταν στο σούπερ μάρκετ για ψώνια.  "Το παιδί ήταν καλά στην υγεία του και η μητέρα ήταν σε ταραχή που μας είδε έξω από το σπίτι. Μας είπε ότι πήγε να αγοράσει τσιγάρα και της επαναλάβαμε ότι την περιμέναμε τουλάχιστον 20 λεπτά", πρόσθεσε ο αστυνομικός στην κατάθεσή του.

Η συνήγορος υπεράσπισης που εκπροσώπησε την 37χρονη, ανέφερε στο δικαστήριο πως η κατηγορούμενη είναι συγκλονισμενη από το συμβάν και προτίμησε να μην προσέλθει στο δικαστήριο και να μείνει σπίτι με το μωρό της. Όπως είπε, η 37χρονη είναι χωρισμένη με τον σύζυγό της και δεν είχε που να αφήσει το παιδί της το πρωί της Τρίτης, όταν χρειάστηκε να πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου