Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Αγωνία για την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας – Η έκκληση της μητέρας της....σε όποιον γνωρίζει να βοηθήσει τις Αρχές.....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Άφαντη παραμένει η 18χρονη από το  χωριό Χρυσοχώραφα των Σερρών και στις αρχές έχει σημάνει συναγερμός.

Η νεαρή που μένει μόνιμα με την οικογένειά της στην Γερμανία είχε έρθει στον τόπο καταγωγή της το καλοκαίρι για να δώσει πανελλήνιες. Το μεσημέρι της Τρίτης, είπε στη μητέρα της πως θα βγει για λίγο στην αυλή να μιλήσει στο τηλέφωνο, όμως δεν επέστρεψε.

«Δύο η ώρα το μεσημέρι η κοπέλα, έφυγε με την παντόφλα, με το σορτσάκι πολύ απλά ντυμένη και δεν είχε τίποτα μαζί της τίποτα, τα ρούχα της είναι όλα εδώ. Όλα τα πράγματα της. 03.09. Μετά από καμία μίση ώρα κατάλαβα ότι δεν επέστρεφε και πήγα να δω κάτω στο σπίτι. 03.15. Έψαξα σε όλο το χωριό μαζί με τον σύζυγο μου και το παιδί, δεν την βρήκα πουθενά και μετά κατά τις 6 η ώρα πήγα στην αστυνομία», είπε η Κατερίνα Παλαζή, μητέρα 18χρονης.

Όπως είναι φυσικό οι γονείς της άρχισαν να την αναζητούν σε όλο το χωριό. Ζήτησαν από τους συγχωριανούς να τους βοηθήσουν, όμως όσο περνούσαν οι ώρες, δεν έβρισκαν κανένα ίχνος από την κόρη τους.

«Στο χωριό δεν έχει ξανασυμβεί τίποτα με αρπαγή παιδιών ή ενήλικα, αλλά δεν ξέρεις η κοινωνία μας έχει αλλάξει. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν αυτό».

Να σημειωθεί ότι κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, εντόπισαν την ώρα της εξαφάνισης κοντά στο σπίτι μία κοπέλα με την περιγραφή που έδωσε η μητέρα να επιβιβάζεται σε ένα ταξί.

«Μέσα από κάμερες είδαν και μας είπε και ο ταξιτζής ότι ήταν ένα κύριος ηλικία 30 χρονών και μία μάλλον κοπέλα γιατί είχε μαζεμένα τα μαλλιά της».

Η μαρτυρία «κλειδί» από οδηγό ταξί 

Ο οδηγός του συγκεκριμένου ταξί, ισχυρίζεται πως είχε επιβιβάσει νωρίτερα έναν άντρα που είχε δώσει ραντεβού με φίλο του.

«Ήμουν στο ΚΤΕΛ Σερρών. Ήρθε ένας κύριος, μου είπε: «Θα πάμε να πάρουμε τον φίλο μου και θα μας πας Θεσσαλονίκη». Δεν έπεσε κάτι στην αντίληψή μου. Χαιρέτησε το δεύτερο άτομο που μπήκε στο ταξί και τον αποκάλεσε «Γιώργο». Φορούσε καπέλο, αντάλλαξαν μερικές κουβέντες».

Η 18χρονη δεν έχει δώσει ακόμα κανένα σημάδι ζωής, με τη μητέρα της να απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει να βοηθήσει τις Αρχές.

«Θέλω μόνο να επιστρέψει, αυτό θέλω μόνο. Είναι και ο πατέρας της σε πολύ χάλια κατάσταση. Περιμένουμε νέα από την κόρη μας. Η αγωνία είναι μεγάλη, δεν ξέρω που βρίσκεται, τι κάνει, τι γίνεται», είπε η μητέρα.

 «Ελπίζαμε μέσω της κινητοποίησης να είχαμε κάποιο στοιχείο, αλλά δεν έχουμε τίποτα, το κινητό της παραμένει κλειστό… Οι παρέες της είναι από το σχολείο, αγόρια και κορίτσια της ηλικίας της, μου είναι αδιανόητο να έφυγε με έναν άντρα τόσο μεγαλύτερό της, ήταν πάντοτε κατά των σχέσεων με τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας» δήλωσε η Κατερίνα Παλάζη.Πηγή ➤https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου