Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Αποκαλύψεις για την συμπλοκή στο Κέντρο Υγείας Μοιρών: «Σηκώθηκε ακόμα και τραυματίας από φορείο για να ρίξει ξύλο»....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο μιλούν για ένα σκηνικό εκατέρωθεν βολών

Αποκαλυπτικές είναι οι καταθέσεις των δύο αστυνομικών που αρχικώς προσέτρεξαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, κατόπιν σχετικής εντολής του αξιωματικού υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού, για τη συμπλοκή μελών δύο οικογενειών, στην οποία είχαν εμπλακεί 19χρονος από τη μία πλευρά, 54χρονος πατέρας και ο 25χρονος γιος του, από την άλλη.

Χαρακτηριστικό της έντασης είναι ότι ακόμα και ο 19χρονος τραυματίας που βρισκόταν πάνω στο φορείο και τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομιστεί από το Κέντρο Υγείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όταν αντιλήφθηκε την συμπλοκή, πετάχτηκε όρθιος και συνεπλάκη εκ νέου με αποτέλεσμα να επιβαρύνει την κατάσταση του.

Οι δύο αστυνομικοί κατέφθασαν στο Κέντρο Υγείας περίπου δέκα λεπτά μετά τη 1 το μεσημέρι της 28ης Αυγούστου οπότε και διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν ήδη εκεί περίπου 15 άτομα, συγγενείς και φίλοι του 19χρονου τραυματία. Μόλις είχαν προλάβει να ρωτήσουν τι είχε συμβεί, ενώ ο νεαρός μεταφέρονταν με φορείο προς στο ασθενοφόρο. Τότε ακριβώς, όπως περιγράφεται, κατέφθασαν έξω από το Κέντρο Υγείας με μεγάλη ταχύτητα δύο επιβατηγά αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν μέλη της άλλης οικογένειας.

Οι αστυνομικοί περιγράφουν ότι μόλις οι συγγενείς του 19χρονου είδαν τους άλλους, εξαγριώθηκαν και κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος τους. Εκείνοι τότε βγήκαν από τα αυτοκίνητα, κρατώντας στα χέρια τους μεταλλικά αντικείμενα και ακολούθησε συμπλοκή.

Οι δύο ένστολοι μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν, όμως η κατάσταση ήταν δύσκολη. Έπεφταν εκατέρωθεν μπουνιές και κλωτσιές και όχι μόνο… Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, περιγράφεται η δράση 22χρονου κατηγορουμένου που κρατούσε στα χέρια του δύο σφυριά με τα οποία χτυπούσε μέλη της άλλης οικογένειας. Αστυνομικός κατάφερε να του αποσπάσει τα σφυριά και τότε φέρεται να έκανε χρήση σπρέι πιπεριού ακόμα και προς εκείνον. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες και με τη βοήθεια τρίτων μέχρι να καταφθάσουν ενισχύσεις, οι δύο αστυνομικοί κατάφεραν να απομονώσουν για λίγο τους πιο «θερμόαιμους».

Πηγή: cretalive.gr   https://www.protothema.gr
Πηγή ➤


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου