Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Νύχτα έντασης στο Ribas με κόντρες, καπνογόνα και... ΜΑΤ Τρεις κλούβες των ΜΑΤ χρειάστηκε να παρέμβουν για να διαλύσουν....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Τρεις κλούβες των ΜΑΤ χρειάστηκε να παρέμβουν για να διαλύσουν το πλήθος 

Νύχτα έντασης εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στη Βάρκιζα, έξω από το Ribas με νεαρούς να στήνουν κόντρες και την αστυνομία να δίνει το «παρών».

Όπως φάνηκε από βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, το πλήθος ήταν αρκετά μεγάλο στην Βάρκιζα ακόμα και για τα δεδομένα τέτοιων «εκδηλώσεων» που στήνονται κατά καιρούν. Μάλιστα δεν φαίνεται πως ήταν πρόθυμοι να μην κάνουν αισθητή την παρουσία τους καθώς επιστράτευσαν βεγγαλικά και καπνογόνα.

Από τις ατραξιόν της βραδιάς ήταν οι συνήθεις κόντρες και οι σούζες και οι επιδείξεις αυτοκινήτων και μηχανών. Προφανώς όλα αυτά εξαιρετικά επικίνδυνα, με τόσο κόσμο δίπλα σε μηχανές και αυτοκίνητα που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα να προκαλεί την τύχη του για κάποιο ατύχημα με σοβαρές συνέπειες.

Ο εκκωφαντικός θόρυβος από τις κόντρες έφτανε σε όλες τις γειτονιές της Βάρκιζας προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της πόλης. Έπειτα από λίγα λεπτά, έκαναν την εμφάνιση τους τρεις κλούβες των ΜΑΤ οι οποίες στάθμευσαν στη Βασιλέως Κωνσταντίνου (απέναντι από την Εθνική Τράπεζα), στην πλατεία της Βάρκιζας και στο Riba’s.  Μόλις εμφανίστηκαν οι δυνάμεις της αστυνομίας, οι νεαροί «ραλίστες» τράπηκαν σε φυγή.

Πηγή ➤https://www.protothema.gr


1 σχόλιο:

  1. Ήμουν σε παρακείμενο μαγαζί της περιοχής πρέπει να πέρασαν πάνω από 250 μοτοσυκλέτες αλλά ρε παιδιά μη μου πείτε ότι δεν μπορούν να βρουν πώς ξεκινούν τέτοια περιστατικά και να καταπολεμηθούν πριν καν αρχίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή