Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

«Τρέξατε να προδικάσετε έναν αστυνομικό που είχε βγει έξω όχι για να σκοτώσει αλλά για να πάρει τα 37 ευρώ μεροκάματο».....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Επιστολή που εστάλη στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο μας από αστυνομικό – αναγνώστη δημοσιεύει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

Κάθε φορά στο ίδιο έργο θεατές. Εκτός ότι έχει καταντήσει κουραστικό, αυτό που σίγουρα κάνει είναι να καθίσταται αντιαποδοτικό και κυρίως με σαφές μήνυμα προς τους υπόλοιπους αστυνομικούς «καθίστε στα αυγά σας και μην ασχολείστε».

Αυτή κύριοι της ηγεσίας είναι η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ των αστυνομικών που τους έχει ανατεθεί η αστυνόμευση των καταυλισμών ΡΟΜΑ, μετά τη χθεσινή σας απόφαση να βγάλετε στη διαθεσιμότητα τον συνάδελφο μας από τη Βοιωτία που ενεπλάκη στο τραγικό περιστατικό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 17χρόνου ΡΟΜΑ στο Λεοντάρι Βοιωτίας.

Για άλλη μια φορά τρέξατε να προδικάσετε, εάν όχι να προκαταδικάσετε, έναν αστυνομικό που είχε βγει έξω όχι για να σκοτώσει αλλά για να πάρει τα 37 ευρώ μεροκάματο (50% μικρότερο από αυτόν που μαζεύει ελιές για 6 ώρες την ημέρα).

Σκέφτηκε κανείς τί μήνυμα δώσατε χθες, πριν την απόφαση της δικαιοσύνης; Τι είπατε εμμέσως πλην σαφώς στους 150 αστυνομικούς της Δυτικής Αττικής, δλδ το 99% όσων ασχολούνται με την αστυνόμευση που δουλεύουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους 14 καταυλισμούς της περιοχής; Γιατί εμείς το μήνυμα που λάβαμε χθες ήταν σαφές. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ!

Γιατί εμείς οι 150 που δουλεύουμε καθημερινά στους καταυλισμούς ξέρετε τι σκεφτόμαστε; Πως θα ζήσει η οικογένεια μας με 700* ευρώ εάν κάποιος από τους 60.000 ρομά αποφασίσει να μας τραβήξει το όπλο και αυτό να εκπυρσοκροτήσει; Γιατί μπορείς για εσάς εκεί στα κλιματιζόμενα γραφεία της Κατεχάκη να είναι πρωτοφανές, όμως για εμάς είναι σχεδόν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ και να μας επιτίθενται και να προσπαθούν να μας αποσπάσουν το όπλο μας.

*εάν δεν το ξέρετε τόσα λαμβάνει ένας αστυνομικός σε διαθεσιμότητα.

Σας ήταν τόσο δύσκολο να περιμένετε λιγότερο από 16 ώρες για την απόφαση της δικαιοσύνης;

Πηγή ➤  https://lawandorder.gr


3 σχόλια:

  1. Η αστυνομία γενικά πάσχει κ όχι ο κάθε αστυνομικός,δυστυχώς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ ωα ισχύει ο Νόμος όπως στην Αμερική. Αντιστέκεσαι ; φάε την και ο επόμενος. Ειδικά οι βρομά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς παιδιά είστε απροστάτευτοι και εσείς και μαζί με εσάς και εμείς..... Μόλις γίνει κάτι πέφτουν όλοι οι πουλημενοι οι δημοσιογράφοι να σας φάνε.... Όλοι δικαστές και προστάτες των αδικημένων γύφτων,που η απατεωνιά,η κλεψιά και η παρανομία είναι η κουλτούρα τους... Κοιτάτε τους να κλέβουν,να πουλάνε ναρκωτικά αλλά μην αγγίζετε.... Ωραίο το κράτος και η ηγεσία σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή