Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Η σορός εντοπίστηκε σε χωράφι, ...βρέθηκε 11χρονο κορίτσι - 37χρονος εξετάζεται ως ύποπτος...... ο καθ' ομολογία ...

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Πύργος: Νεκρό, μαχαιρωμένο στον λαιμό βρέθηκε 11χρονο κορίτσι - 37χρονος εξετάζεται ως ύποπτος

Η σορός εντοπίστηκε σε χωράφι, στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής

Θρήνος επικρατεί στον Πύργο, καθώς ένα κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό σε χωράφι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για μία 11χρονη κοπέλα η οποία εντοπίστηκε σε χωράφι φέροντας τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό. Την ίδια ώρα, για το περιστατικό κρατείται και εξετάζεται ένας 37χρονος άνδρας ως ύποπτος.



Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής ο οποίος θα εξετάσει τη σορό για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για μία 11χρονη κοπέλα η οποία εντοπίστηκε σε χωράφι φέροντας τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό. Την ίδια ώρα, για το περιστατικό κρατείται και εξετάζεται ένας 37χρονος άνδρας ως ύποπτος. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο καθ' ομολογία δολοφόνος έχει απασχολήσει στο παρελθόν για βιασμούς ανηλίκων.  Η μητέρα του κοριτσιού είχε δηλώσει την εξαφάνισή του παιδιού. 

Τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής που είχε εξαφανισθεί χθες από την περιοχή Μυρτιά στον Πύργο, ομολόγησε ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι συγγενής του παιδιού - εξάδελφος της μητέρας της - και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για βιασμούς- κακοποίηση ανηλίκων.

Το κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό σε χωράφι στην περιοχή Καταράχι. Εφερε τραύματα στο λαιμό από μαχαίρι. Η εξαφάνιση της 11χρονης είχε δηλωθεί από τη μητέρα της και είχε εκδοθεί amber alert.  Λίγο μετά τον εντοπισμό της σορού προσήχθη ο 37χρονος θείος του παιδιού, ο οποίος ανακρινόμενος ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε το παιδί. Το 2017 είχε κατηγορηθεί  για βιασμό ανήλικης. Εως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε καταδικαστεί για την υπόθεση αυτή. 

.
Πηγή ➤  https://www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου