Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Μάικλ Μόσλεϊ: Τα τελευταία 20 λεπτά του παρουσιαστή του BBC όπως τα κατέγραψε κάμερα.ασφαλείας .....

https://www.police-voice.com/


Police-Voice blog ➤

Κάμερα ασφαλείας από κατάστημα της περιοχής της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές του 67χρονου παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής (09.06.24).

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νέο βίντεο από τη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC αποτυπώνεται στις 15:30 το μεσημέρι της 5ης Ιουνίου να κατεβαίνει την βραχώδη πλαγιά.

Ο 67χρονος Βρετανός αρκετές φορές χάνει την ισορροπία του και πέφτει, ωστόσο καταφέρνει και σηκώνεται. Συνεχώς κουνάει τα χέρια του και καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να κατέβει την πλαγιά.

Είκοσι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 16.50 ο Μόσλεϊ χάνεται από το πλάνο, καθώς πέφτει δίπλα στο φράχτη που εντοπίστηκε νεκρός.

Ο Βρετανός καθ΄ όλη τη διάρκεια της καταγραφής του από την κάμερα φαίνεται να είναι καταπονημένος, ενώ για μια απόσταση των πέντε λεπτών χρειάστηκε τετραπλάσιο χρόνο για να τη διανύσει.  

Ένα μοιραίο λάθος, η αλλαγή πορείας και η διαδρομή των 4 χλμ. σε πυρακτωμένους βράχους συνθέτουν, όπως όλα δείχνουν, τα βασικά κομμάτια του παζλ που οδήγησαν στον θάνατο τον παρουσιαστή του BBC.

Μετά από 93 ώρες ερευνών, ο 67χρονος βρέθηκε δίπλα από ένα beach bar στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, σε απόσταση μόλις 10 μέτρων  από την θάλασσα και στην περίφραξη της επιχείρησης.

Ο άτυχος άνδρας έφυγε στις 13.30 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (05.06.2024) από την παραλία του Αγίου Νικολάου, δηλώνοντας στην γυναίκα του και στο φιλικό ζευγάρι ότι θα επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι, όπου διέμεναν στον Γιαλό και δεν θα πήγαινε μαζί τους με τo taxi boat.


Τί έγινε όμως και το μεσημέρι της 5ης Ιουνίου ο Βρετανός δεν ακολούθησε τη διαδρομή που θα έπρεπε, προκειμένου να φτάσει στο σπίτι, όπου φιλοξενούνταν μαζί με τη σύζυγό του στο Γιαλό κι αντιθέτως κατευθύνθηκε προς τη παραλία της Αγίας Μαρίνας; 

Όπως όλα δείχνουν, ο Μόσλεϊ διένυσε αρχικά ένα μονοπάτι 1000 μέτρων που οδηγεί από την παραλία του Αγίου Νικολάου στο Πέδι. Όταν έφτασε στην παραπάνω οικιστική ζώνη διέσχισε την παραλιακή του ζώνη, όπου και κατεγράφη από κάμερες καταστημάτων και τα ίχνη του χάθηκαν, όταν πλησίασε έξοδο του οικισμού.

Εκεί, το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον 67χρονο να έχασε τον προσανατολισμό του. Έτσι, αντί να στρίψει αριστερά προκειμένου να πάει στο Γιαλό, εκείνος κινήθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση και βρέθηκε στα μονοπάτια που οδηγούν στην παράλια της Αγίας Μαρίνας.

Το δεύτερο σενάριο, το οποίο συγκεντρώνει και τις λιγότερες πιθανότητες, είναι για κάποιο λόγο ο Μόσλεϊ να άλλαξε γνώμη και να θέλησε να επισκεφτεί την παραλία της Αγίας Μαρίνας

Είτε στο πρώτο, είτε στο δεύτερο σενάριο, ο 67χρονος ακολούθησε το πιο δύσβατο μονοπάτι που οδηγεί στην Αγία Μαρίνα. Αντί να κινηθεί σε αυτό που βρίσκεται παραλιακά και επιλέγουν όλοι οι τουρίστες, εκείνος βάδισε σε μεγάλες πλαγιές και πυρακτωμένους βράχους.

Οι θερμοκρασίες στη συγκεκριμένη περιοχή, εκείνες τις ώρες, σύμφωνα με τους κατοίκους του νησιού, κινούνταν άνω των 43 βαθμών κελσίου.

Πηγή ➤  https://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου