Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΠΛΑΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΠ!!!! "ΦΟΙΤΗΤΗΣ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...



Police-Voice blog ➤
ΛΥΣΤΕ blog ➤ Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 20χρονο φοιτητή που φέρεται ότι παρίστανε υπάλληλο του ΣΔΟΕ και ζητούσε μίζα για να μην επιβάλει πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός πήγε να κάνει έλεγχο στα γεμάτα τραπεζοκαθίσματα, διαπίστωσε ότι το κατάστημα δεν έκοβε αποδείξεις προς τους πελάτες και έτσι απευθύνθηκε στη διεύθυνση. Απείλησε ότι θα βεβαιώσει τις προβλεπόμενες φορολογικές παραβάσεις επιβάλλοντας πρόστιμο ύψους 1000 ευρώ αλλά στη συνέχεια ζήτησε 100 ευρώ για να κάνει τα στραβά μάτια και να μη βεβαιώσει καμία παράβαση.
Το προσωπικό του καταστήματος ενημέρωσε την Άμεση Δράση και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί για τον έλεγχο ο 20χρονος τους επέδειξε πλαστή ταυτότητα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών(ΕΥΠ) και τους προειδοποίησε για τις συνέπειες που θα έχουν.
"Θα σας δείξω εγώ" φέρεται ότι τους είπε. Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της "εκβίασης" , της "αντίστασης κατά της αρχής" , της "αντιποίησης αρχής " και της "πλαστογραφίας".
Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκη.
Πηγή ➤ http://elas-lyste

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου