Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Στο Κιλκίς Πατέρας και γιος θα πωλούσαν κλεμμένες μοτοσικλέτες



Police-Voice blog ➤

Σε βάρος του 46χρονου πατέρα και του 21χρονου γιου του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου

Πατέρας και γιος έκαναν επιδρομές στα χωριά του Κιλκίς και έκλεβαν μοτοσικλέτες με σκοπό  να τις πουλήσουν σε ανυποψίαστους  αγοραστές.

Η δράση τους αποκαλύφθηκε όταν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Γουμένισσας έκαναν έρευνα στην αποθήκη του σπιτιού τους και βρήκαν δυο μοτοσικλέτες των οποίων την κατοχή δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Όπως προέκυψε από  την έρευνα των αστυνομικών, είχε δηλωθεί κλοπή και για τις  δυο κι έτσι κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Σε βάρος του 46χρονου πατέρα και του 21χρονου γιου του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Το πολυτελές αυτοκίνητο  που έκανε βόλτες σε περιοχές  των Τρικάλων, δεν είχε μέσα  επιχειρηματίες αλλά μια... σπείρα  τσιγγάνων που αναζητούσαν τη λεία τους.

Οι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα τα δυο αδέλφια  από τα Τρίκαλα ηλικίας 21 και  23 χρόνων και τον 24χρονο συνεργό τους την ώρα που έκλεβαν δυο ποδήλατα από ένα σπίτι στην περιοχή της Σωτήρας.

Τα ποδήλατα επεστράφησαν στον 43χρονο ιδιοκτήτη τους και οι δράστες πήραν την άγουσα για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, χάνοντας και το πολυτελές αυτοκίνητο που κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης εγκλήματος.
 
Πηγή ➤ http://www.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου