Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ο δήμαρχος, ο βουλευτής, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., τα επιχειρηματικά συμφέροντα και η μετάθεση του αξιωματικού



Police-Voice blog ➤
Νομίζαμε ότι ο ευτελισμός στην αστυνομία έχει όρια. Πλην όμως απ' ότι φαίνεται σφάλαμε λάθος μέγιστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από συνδικαλιστές του σώματος, τους τελευταίους μήνες εξυφαίνεται μια ανήθικη προσπάθεια έξωσης αξιωματικού από τη θέση του, επειδή ενόχλησε τα συμφέροντα επιχειρηματία ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς φιλικούς και κομματικούς δεσμούς με δήμαρχο και βουλευτή της περιοχής στην
οποία ασκεί τα καθήκοντα του ο αξιωματικός. Καθήκοντα που απορρέουν από τη συμβατική υποχρέωση της εφαρμογής του νόμου και τήρησης της ισονομίας.

Δυστυχώς όμως, το καθήκον, όταν αυτό έρχεται σε σύγκρουση με επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα, αποτελεί ετεροβαρές δεδομένο γα την ηγεσία της αστυνομίας, η οποία υπό αυτή καθαυτή την πίεση των πολιτικών, επιλέγει την εξόντωση του αξιωματικού.

Μπορεί όλα αυτά ν' ακούγονται -και ειναι- σιβυλλικά. Προς το παρόν όμως. Το bloko.gr επιλέγει πριν από το ξεμπρόστιασμα αυτών που διακωμωδούν ρόλους προυχόντων- σαλτιμπάγκων και τυχάρπαστων ταγών, να τους δοθεί η απαραίτητν χρονική προθεσμία για να μην συντελέσουν ένα ατιμωτικό για την ηθική της αστυνομίας έγκλημα το οποίο επιχείρησαν σε επίπεδο απόπειρας τρεις φορές, αλλά προσέκρουσαν είτε στα υπηρεσιακά συμβούλια, είτε στη δικαιοσύνη μετά από προσφυγή.

Επίσης, δίνουμε σε όλα αυτά τα θλιβερά πραιπόζιτα και τους κλακαδόρους τους, το δικαίωμα να διασώσουν όποιο απομεινάρι αξιοπρέπειας τους έχει απομείνει.
Και μια συμβουλή προς τον κ. δήμαρχο και τον γαμπρό του. Οι υποθέσεις όσο παλιές και να είναι παραμένουν ανοιχτές...


Πηγή ➤ http://bloko.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου