Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ξεκίνησε η δίκη για τη ληστεία στο Βελβεντό ....για την οποία κατηγορούνται οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Νίκος Ρωμανός, Ανδρέας Μπουρζούκος, Ανάργυρος Ντάλιος, Δημήτρης Πολίτης και Φοίβος Χαρίσης Πούλος.



Police-Voice blog ➤
Οι κατηγορούμενοι για τη ληστεία στο Βελβεντό υποστήριξαν ότι η καταδίκη τους έχει ήδη αποφασιστεί, τονίζοντας ότι οι τράπεζες αποτελούν κατεστημένο και θα είναι απέναντί τους.
Άρχισε σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου κακουργημάτων της Αθήνας, η δίκη για τη ληστεία στο Βελβεντό, για την οποία κατηγορούνται οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Νίκος Ρωμανός, Ανδρέας Μπουρζούκος, Ανάργυρος Ντάλιος, Δημήτρης Πολίτης και Φοίβος Χαρίσης Πούλος.
  Στο
δικαστήριο που συνεδριάζει στη δικαστική αίθουσα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, παρέστησαν οι πέντε εκ των κατηγορουμένων, ενώ ο Δημ. Πολίτης εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορο του. Παράλληλα, πλήθος αλληλέγγυων βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα προκειμένου να συμπαρασταθούν στους κατηγορούμενους.

  Οι πέντε κατηγορούμενοι ανέγνωσαν δηλώσεις τους κατά την έναρξη της διαδικασίας, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η καταδίκη τους έχει ήδη αποφασιστεί. Ο Νίκος Ρωμανός ανέφερε στο δικό του «πολιτικό μανιφέστο» πως οι τράπεζες αποτελούν κατεστημένο και για το λόγο αυτό θα είναι απέναντί τους.

Μετά την ανάγνωση των δηλώσεών τους, οι τρεις κατηγορούμενοι Γιάννης Μιχαηλίδης, Νίκος Ρωμανός και Φοίβος Χαρίσης Πούλος αποχώρησαν από την αίθουσα, ενώ οι Ανδρέας Μπουρζούκος και Ανάργυρος Ντάλιος παρέμειναν στη διαδικασία.   Συνήγοροι υπεράσπισης υπέβαλαν με τη σειρά τους αιτήματα αναβολής, καθώς στην ίδια αίθουσα πραγματοποιούνται ακόμη τρεις δίκες αυτό το διάστημα.

 Ο εισαγγελέας της έδρας, Γρ. Πέπονης, εισηγήθηκε να μην αναβληθεί η δίκη, αλλά να διακοπεί, με την απόφαση του δικαστηρίου να αναμένεται.   Υπενθυμίζεται ότι οι έξι φέρονται ότι συμμετείχαν στη διπλή ένοπλη ληστεία που έλαβε χώρα το πρωί της 1ης Φεβρουαρίου, του 2013 στο Βελβεντό Κοζάνης. Μεταξύ άλλων κατηγορουνται για εγκληματική οργάνωση, ληστεία από κοινού κατά συρροή και άλλα.

Μαρία Δήμα
efsyn.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου