Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Πετούν πέτρες από τα παράθυρα για να δουν αν είναι μέσα οι ιδιοκτήτες πριν εισβάλλουν στα σπίτια



Police-Voice blog ➤
Αναστάτωση επικρατεί σε διάφορες συνοικίες του Ηρακλείου, από τα "χτυπήματα" διαρρηκτών σε σπίτια της πόλης, με τη χρήση μιας νέας...μεθόδου.
Οι διαρρήκτες σύμφωνα με πληροφορίες βάζουν στο στόχαστρο ένα σπίτι, από το οποίο περνούν με κάποιο μηχανάκι και πετούν συνήθως μια πέτρα σπάζοντας κάποιο παράθυρο.
Αν δουν ότι δεν βγαίνει κανείς έξω ή δεν υπάρχει αντίδραση, τότε αποφασίζουν και εισβάλλουν σε αυτό, με στόχο φυσικά να το...αδειάσουν.


Πρόκειται για μια ακόμη μέθοδο, η οποία μπορεί να είναι ...πρόχειρη, αλλά φανερώνει το θράσος των επιτήδειων. Οι αστυνομικοί εξετάζουν αυτές τις περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί και αναζητουν τους δράστες, σε συνδυασμό με τις διαρρήξεις που έχουν σημειωθεί στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης

Ρήμαξαν την περιοχή της Αγίας Αικατερίνης-Ηρακλειώτες στο έλεος συμμορίας!

Στο έλεος των...διαρρηκτών είναι Ηρακλειώτες που κατοικούν στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης, βλέποντας τις περιουσίες τους να γίνονται έρμαιο στις... ορέξεις των επιτήδειων.
Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως βιώνουν στιγμές...τρόμου καθώς δεν γνωρίζουν πότε οι διαρρήκτες θα βάλουν στο στόχαστρο και τα δικά τους σπίτια.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα περιστατικά διαρρήξεων στις οδούς Σκουφά, Αστρινάκη και Καραϊσκάκη είναι πάρα πολλά. Οι δράστες εισβάλλουν μέσα στα σπίτια και αρπάζουν από χρήματα και κοσμήματα, μέχρι και ...μηχανάκια.
Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι του Ηρακλείου είναι φυσικά να προστατευθούν οι περιουσίες τους και να τονωθεί το αίσθημα ασφάλειας τους, το οποίο έχει πληγεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πηγή:creteplus.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου