Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΟΤΕΡΑ...Καθηγητής, μεσίτης και φοιτητής «έβλεπαν» βιασμούς μωρών ..ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ



Police-Voice blog ➤
Προφίλ ατόμων της «διπλανής πόρτας» είναι αυτά των τριών που συνελήφθησαν να έχουν στην κατοχή τους… 1 terabyte, με βίντεο και φωτογραφίες βιασμών νηπίων, βρεφών και ανήλικων παιδιών. Συνελήφθησαν από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης κατά της παιδικής πορνογραφίας με την κωδική ονομασία «Fallen Angel».

Πρόκειται για έναν 53χρονο Πολωνό που ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως καθηγητής. Ο 53χρονος περιγράφεται από τους αστυνομικούς ως διάνοια στα φυσικομαθηματικά και ως έναν από τους πιο καλοπληρωμένους καθηγητές ιδιαίτερων μαθημάτων της Αττικής. Φέρεται να πληρωνόταν έναντι 90 ευρώ για κάθε ώρα μαθήματος.

Ο δεύτερος συλληφθείς είναι ένας 45χρονος, γνωστός μεσίτης της Τρίπολης, ο οποίος περιγράφεται ως πολίτης υπεράνω υποψίας. Ο τρίτος ένας 25χρονος φοιτητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στην Κομοτηνή, ο οποίος από μικρή ηλικία είχε έφεση στα οικονομικά.

Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ίδιο διαδικτυακό… παρεάκι που αντάλλαζε σοκαριστικό υλικό παιδικής πορνογραφίας συμμετείχαν ακόμα τρεις άνδρες για τους οποίους σχηματίστηκε δικογραφία. Πρόκειται για έναν 25χρονο ιδιωτικό υπάλληλο από το Καματερό, έναν 50χρονο ξενοδόχο από τη Ρόδο και έναν αγνώστου στοιχείων ταυτότητας άνδρα που αναζητείται.

thetoc.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου