Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Mαζικοί βιασμοί παιδιών και γυναικών, εμπόριο οργάνων! ΑΥΤΗ είναι η “ονειρεμένη” Τουρκία που κάποια Ελληνόφωνα καθάρματα παρουσιάζουν σαν “πρότυπο ανάπτυξης”!Police-Voice blog ➤
Εδώ η Τουρκία έχει γεμίσει όλη την Ευρώπη με Ασιάτες και Αφρικανούς λαθρομετανάστες και οι ΗΠΑ … ανακάλυψαν ότι η μουσουλμανική
χώρα αποτελεί «τόπο προέλευσης, προορισμού και διέλευσης γυναικών, ανδρών και παιδιών που σύρονται στην πορνεία και υποβάλλονται σε καταναγκαστική εργασία».
viasmoi
Αυτό αναφέρεται σε έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το παράνομο «ανθρώπινο εμπόριο» η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα στην Ουάσιγκτον. Η έκθεση κατηγορεί την τούρκικη κυβέρνηση ότι τα μέτρα που λαμβάνει και η πολιτική της «υστερεί κατά πολύ» σε ό,τι αφορά την δίωξη του παράνομου εμπορίου ανθρώπινων ψυχών.
Οι γυναίκες και τα παιδιά που είναι θύματα αυτού του εμπορίου και επισημάνθηκαν στην Τουρκία, αναφέρει η έκθεση, προέρχονται κυρίως από χώρες της άλλοτε Σοβιετικής Ένωσης και την Ανατολική Ευρώπη αλλά υπάρχουν και «Τούρκισες που υποβάλλονται σε αναγκαστική πορνεία εντός της χώρας τους».
olympia.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου