Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ...ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Τουρκικό ΜΠΛΟΚΟ στα Ρωσικά Πλοία στα Δαρδανέλια… “Ο Πούτιν Απαντά με 150 Χιλιάδες Στρατιώτες” (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)Police-Voice blog ➤
Ο Πόλεμος θα Αρχίσει από την Συρία…
Η Τουρκία, μετά και τα Δώρα στην Σύνοδο Κορυφής, Κάνει πράξη την Απειλή της και Πυροδοτεί την Έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου…
Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι ξεκίνησαν έναν de facto αποκλεισμό των ρωσικών ναυτικής πλοίων, και της διέλευσης τους μέσω των Δαρδανελίων και των Στενών του Βοσπόρου, ανάμεσα στη Μαύρη Θάλασσα και τη Μεσόγειο. Σύμφωνα με το σύστημα παρακολούθησης AIS για την κυκλοφορία των θαλάσσιων σκαφών, μόνο τουρκικά σκάφη κινούνται κατά μήκος του Βοσπόρου, και των Δαρδανελίων, και δεν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη κίνηση οποιουδήποτε.
bosphorus
Την ίδια στιγμή, τόσο στη Μαύρη Θάλασσα, και στη Μεσόγειο, υπάρχει ένα μικρό σύμπλεγμα πλοίων υπό ρωσική σημαία, που απλά κάθονται και περιμένουν. Παράλληλα, από Σεβαστούπολη και Novorossiisk προς την κατεύθυνση του Βοσπόρου, ρωσικά σκάφη δεν κινούνται.
Αυτό επιβεβαιώνει εμμέσως την είδηση πως η Τουρκία μπορεί να μπλοκάρει την κίνηση των ρωσικών πλοίων στα Δαρδανέλια και τα Στενά του Βοσπόρου σύμφωνα με τη Συνθήκη του Μοντρέ.
Από την άλλη μεριά, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν – ο οποίος θεωρεί αιτία πολέμου το κλείσιμο των Στενών – ετοιμάζεται να απαντήσει με αποστολή 150 χιλιάδων στρατιωτών στη Συρία… Με στόχο την ανακατάληψη της Raqqa, που αποτελεί προπύργιο της τρομοκρατικής οργάνωσης (ISIS)
TT
Πηγή ➤

1 σχόλιο:

  1. ο Πουτιν μπορει ανα πασα στιγμη να διευρινει τα Δαρδανελια με 2 βομβες του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή