Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Τραγωδία στο Αιγαίο! Νεκρός επιβάτης που έπεσε στη θάλασσα από το Blue Star Νaxos ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στο Αιγαίο! Νεκρός επιβάτης που έπεσε στη θάλασσα από το Blue Star Νaxos


Police-Voice blog ➤
Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης επιβάτης, ο οποίος είχε πέσει στη θάλασσα από το Blue Star Naxos.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxostimes.gr, τον αγνοούμενο εντόπισαν άνδρες από το σκάφος του Λιμενικού στην θαλάσσια περιοχή που γινόντουσαν οι έρευνες (4 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά από τη Σύρο), και τον ανέσυραν από τη θάλασσα, χωρίς τις αισθήσεις του.
Το σκάφος του Λιμενικού τον μετέφερε στη Σύρο, ενώ προς το παρών δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.
Το πλοίο πραγματοποιούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά-Σύρο-Πάρο-Νάξο-Ηρακλειά-Σχοινούσσα-Κουφονήσι-Αμοργό-Κατάπολα, όταν σύμφωνα με επιβάτιδα, περί τις 8:50 άντρας ηλικίας περίπου 60 ετών για άγνωστο λόγο πήδηξε στη θάλασσα, ενώ το πλοίο έπλεε 4 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά από τη Σύρο.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Λιμενικό όπου ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.
Στο σημείο επιχείρησαν εκτός από το Blue Star Naxos το οποίο ακινητοποιήθηκε, το Blue Star Delos, ένα φορτηγό πλοίο, ένα τάνκερ, 2 πλωτά του Λιμενικού, ένα ταχύπλοο καθώς και ένα ελικόπτερο Sikorsky.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24, ο άνδρας έπεσε από το κατάστρωμα στα παγωμένα νερά μεταξύ Γυάρου και Σύρου, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Τρίτης (30.01.2018).
Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο άνδρας περιφερόταν στο χώρο του καταστρώματος και ξαφνικά σκαρφάλωσε στα προστατευτικά κάγκελα, δείχνοντας ότι θέλει να πηδήξει στη θάλασσα. Κάποιοι συνεπιβάτες του που αντιλήφθηκαν τις προθέσεις του, προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά εκείνος πρόλαβε να πέσει στα παγωμένα νερά
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου